Haberler

Halk Ekmek Büfe İşletmecileri Fabrikaya Hayran Kaldı

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasında son teknoloji ile hijyenik şartlarda üretilen ekmeğin merkezinde buluştu.

Satış noktası temsilcileri ve büfe ortakları fabrikaya hayran kaldı. Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Nükte toplantının çok verimli tamamlandığını bildirdi. Yapılan toplantı sonrası 85 büfe işletmecisi fabrikayı gezdi.

Halk Ekmek Fabrikası 2006 yılından bu yana Antalyalılara son sistem el değmeden tamamen hijyenik ortamda üretilen ekmeklerin Halk'a ulaşımını sağlamaya devam ediyor. Hem yasal çerçevelere riayet ederek sağlıklı günlük ekmek ve çeşit ekmekler(Tam buğday,çavdar,çok tahıllı v.b) üretiyor, fiyat realitesini dengede tutmaya çalışarak merdiven altı üreticilerle mücadele ediyor, hem de uygun fiyatlarla sofralarda buluşmasını sağlıyor.

Yönetim tam kadro katıldı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da büfe işletmecileri ile bir araya gelen Halk Ekmek Fabrikası yetkilileri bilgi alışverişinde bulundu. Toplantıya Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Nükte, İşletme Müdürü Ayfer Bilgen, İş geliştirme Direktörü Abdurrahman Altuğ, Pazarlama ve Satış Müdürü Levent Özkurt, Muhasebe Müdürü Meltem Ağsaran Üretim Şefi, Başak Arı, Tacettin Karakaya ve Lojistik Müdür Gökay Yıldırım, Teknik Müdür Hakan Karataş hazır bulundu.

Halk Ekmek; Emeğin tanımı
Yönetim Kurulu üyesi Fatih Nükte büfe işletmecileri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nükte, "Vatandaşlarımızın hijyenik ve el değmeden üretilen sağlıklı ekmeği aynı hassasiyet ve titizlikle sofrasına götürülmesi duygusunun devam edebilmesi için Halk Ekmek büfelerinin ve işletmecilerin devamlılığı kaçınılmazdır. Birbirimizi daha iyi anlayabildiğimiz bir ortamı yarattığımıza inanıyorum. Halk Ekmeğin ulaştırdığımız ürünlerin, kalite standartlarına uygun olarak hazırlandığını, hangi aşamalardan geçerek büfelerimiz aracılığıyla sofralarda buluştuğunu, ana hammadde ve fiziki şartlardan oluşan geçici sıkıntıların nedenini ve her şeyden önemlisi sevgi, emek ve özverinin ürünü olduğunun yakından görülmesini istedik" dedi

Toplantı çok verimli geçti

İşletme Müdürü Ayfer Bilgen ise, "Toplantıyı yapmadan önce iş ortaklarımızdan sorun ve önerilerine ait anket çalışması yaptık. Halkın taleplerini birinci ağız olan büfecilerimizden aldık. Toplantımızın ana gündemini de istatiksel olarak anket sonuçlarına oturttuk. Yerinde dinlemenin çok faydalı olduğunu, yakın bilgi alış verişinin verimli geçti" dedi. Bilgen, "Özellikle sağlıklı ve hijyenik ekmeğin tanıtımları konusunda dile getirilen tanıtım taleplerini değerlendirerek notlarımızı aldık ve en kısa zamanda çalışmalar yaparak hayata geçireceğiz. İş ortaklarımızın taleplerini tam algılamak ve çözüm üretmek adına pazarlamadan, üretime,dağıtımdan muhasebesine ve teknik detaylar konusunda işleyişimiz bir bir anlatıldı. Çok verimli bir toplantı oldu. Hizmetlerimizin daha kaliteli ve çağdaş olması için herkesin büyük bir gayret ve çaba içerisinde olduğunu gördük. Bu da bizi çok mutlu etti" dedi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title