Haberler

Haliliye Belediyespor'dan Başarılı Sezon

Güncelleme:

Erkekler Voleybol 3'üncü Ligi'nde mücadele eden Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, Bingöl Solhan Erkekler Voleybol Takımı'nı geçti.

Erkekler Voleybol 3. Ligi'nde Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, dün saat 13:00'de GAP Arena Spor Salonu'nda Bingöl Solhan Erkekler Voleybol Takımı ile gerçekleştirdiği maçın 3 setini de alarak salondan galibiyetle ayrıldı.

Bingöl Solhan Erkekler Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelen Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, bu başarısı ile galibiyet serisine bir puan daha ekledi.

Haliliye ekibi, ilk setten 25-12'lik mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ikinci setinde de ev sahibi bu kez 25-16 ve üçüncü setinde ise 25-17'lik skorlarla maçın kazanan tarafı olmaya hak kazandı.

Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, 29 Kasım 2015 Pazar günü Diyarbakır deplasmanında Diyarbakır Dicle Spor ile karşılaşacak.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Diyarbakır Solhan Bingöl Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title