Haberler

    Halilhodzic Çıldırdı! Haber Sızdıranların Bulunmasını İstiyor

    Akhisar Belediyespor maçı kadrosunun karşılaşmadan önce dışarıya sızdırılması, Trabzonspor’u karıştırdı.

    Bordo mavili takım, Avrupa yolculuğunda en önemli dönüm noktalarından biri olan Lokeren müsabakasından önce casus şokuyla çalkalandı. Teknik direktörü Halilhodziç, cumartesi günü oynadıkları Akhisar Belediyespor maçında Özer, Constant, Papadopoulos gibi oynaması beklenen isimleri yedek bıraktı, yerlerine Yusuf, Waris, Salih Dursun gibi sürpriz isimleri ilk 11’de sahaya çıkardı.

    Boşnak teknik adam, sır gibi sakladığı kadronun maçtan 5 saat önce bir televizyon kanalında yayınlanması üzerine adeta sinirinden ne yapacağını bilemedi. Kamp yaptıkları otelde takım kadrosunun ekranda aynen açıklandığını gören Halilhodziç, kadroyu sızdıran kişinin hemen bulunmasını istedi.

    Vahid Halillodziç’i çok sinirlendiren bu gelişme üzerine kulübün CEO’su Burak Gürdal gazetecileri arayarak kadroyu sızdıranın kim olduğunu sordu ve bu yönde bir araştırma yapmaya başladı. Bu olay yüzünden Halilhodziç’in maçtan önce takım kadrolarını sadece çok yakın çevresindeki birkaç yardımcısıyla paylaşmaya karar verdiği bildirildi.

    BİLGİ ÖNCE DE SIZMA OLMASINDAN ŞİKAYET ETMİŞTİ


    Vahid Halilhodziç, bir süre önce de Kevin Costant ile soyunma odasında tartıştığı yönünde çıkan haberler üzerine kulüp içindeki bilgilerin dışarıya sızmasından da şikayet ederken, "Bir şey olsa zaten Trabzon’da bir şey saklayamayız. Trabzonspor’un içinde ve etrafında o kadar ispiyon var ki, bu konuda ünlü şirketleri bile geçerler" ifadesini kullanmıştı.

    "ARTIK KAZANMALIYIZ"


    Akhisar Belediyespor’a bordo mavili takımdaki ilk golünü kaydeden Mehmet Ekici, 90 dakika savaştıklarını vurguladı, "Etkili gol vuruşları yapamadık. Son birkaç maçtır beraberlik alıyoruz ama artık kazanmaya başlamamız gerek" dedi. Trabzonspor’un en fazla koşan oyuncusu olan Mehmet Ekici, bu konuda da, "Görevim koşmak, takımımı taşımak. Bu konuda elimden geleni yapmaya da devam edeceğim" dedi.

    BELÇİKA YOLCULUĞU YARIN


    UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4’üncü maçında Belçika’nın Lokeren takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, yarın Belçika’ya gidecek. THY’ye ait özel uçakla saat 10.10’da Trabzon’dan hareket edecek olan kafile, yaklaşık 4 saatlik yolculuğun ardından Belçika’nın başkenti Brüksel’e ulaşacak. Karayoluyla konaklayacakları Gent kentine geçecek olan bordo mavililer, akşam saatlerinde Gent’ te antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürecek.

    Trabzonspor kafilesinde, sakat Onur, Aykut ve Deniz’in yanı sıra UEFA’ya verilen 22 kişilik listeye konulmayan Özer, Serdar Gürler, Mustafa Akbaş, Ferhat Yazgan ile kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru yer almayacak.

    BASKET TAKIMI İLK KEZ AVRUPA ARENASINDA


    Trabzonspor Medical Park Basketbol takımı, yarın EuroChallenge Cup’ta Macaristan’ın Atamerömü takımıyla tarihinin ilk Avrupa Kupası maçına çıkacak. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Trabzonspor Medical Park, saat 19.00’da Hayri Gür Spor Salonu’nda başlayacak karşılaşmada Macar temsilcisini yenerek Avrupa macerasına galibiyetle başlamayı hedefliyor.

    Yönetim, müsabakayı izlemek isteyecek taraftarlar için saat 18.00’de 19 Mayıs Spor Salonu, Meydan Parkı, Fatih Eğitim Fakültesi, KTÜ Erkek ve Kız Öğrenci Yurdu’dan ücretsiz otobüsler kaldırılacağını açıkladı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Akhisar Belediyespor Vahid Halilhodziç Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title