Haberler

Halil Sezai'nin "Çilek" Filminin Çekimleri Sürüyor

Yapımcılığını Halil Sezai'nin üstlendiği, senaryosunu Çağlayan Neyman'ın yazdığı, yönetmenliğini Emrah Sönmez'in gerçekleştirdiği "Çilek" filminin çekimleri Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde devam ediyor.

Yapımcılığını Halil Sezai'nin üstlendiği, senaryosunu Çağlayan Neyman'ın yazdığı, yönetmenliğini Emrah Sönmez'in gerçekleştirdiği "Çilek" filminin çekimleri Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde devam ediyor.

Eski dünya güzeli oyuncu ve manken Azra Akın ile Kadir Özdal'ın başrollerini paylaştığı "Çilek" isimli filmin aksiyon sahnelerinin bir kısmı bu gün Gülüç Beldesi'nde ki Grand Ahos Otel önünde gerçekleştirildi. Filmin oyuncu kadrosunda Selen Öztürk, Ahmet Olgun Sünear, Bülent Şakrak, İlker Aksum, Soydan Soydaş, Ayhan Anıl, Çağlayan Neyman, Ender Albayrak, Uğur Taşdemir, Eda Yılmaz gibi isimler de yer alıyor. Halil Sezai'nin de baş komiser rolünü oynayacağı filmde aşk ve bol aksiyonlu sahneler yer alıyor.

4 hafta sürmesi beklenen çekimler sırasında Azra Akın ve Kadir Özdal banka soygunu sahnesinde de rol alacaklar. Filmde Hayri karakterini oynayan Bülent Şakrak ise kötü adamı oynuyor. Bülent Şakrak'ın (Hayri) adamları olarak ise Anıl Ayhan ile Soydan soydaş filmde rol alıyorlar.

Müzikleri Halil Sezai ile Ekin Eti tarafından hazırlanan Çilek" filmi 2014 yılının ilk aylarında vizyona girmesi bekleniyor.

Filmin çekimlerini çevredeki vatandaşlar büyük bir ilgi izlerken, gazetecilerin görüntü almasına ise izin verilmiyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Bülent Şakrak Halil Sezai Zonguldak Çağlayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title