Haberler

Halay Sırasında Kavga Çıktı, Düğün Kana Bulandı

Güncelleme:

Samsun'da bir düğün töreninde halay sırasında çıkan silahlı kavgada, tabancayla açılan ateş sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde düğün sevinci trajediye dönüştü. Düğünde çıkan silahlı kavga sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de ağır yaralandı.

HALAY SIRASINDA KAVGA ÇIKTI

Mahalledeki bir evin bahçesinde düzenlenen düğün töreni sırasında halay çekildiği anda kavga çıktı. Kavgada tabancayla ateş açılması sonucu Celil Yıldız (44) ve Selçuk Tekinaslan ağır yaralandılar.

112 Acil Servis ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan evli, 2 çocuk babası Celil Yıldız'ın hastaneye geldiğinde yolda öldüğü belirtildi. Kurşunun Celil Yıldız'ın sağ göğsünden yandan girip sol göğsünden yine yandan çıktığı tespit edildi.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Selçuk Tekinaslan'ın ise sağ göğsünden vurulduğu, hayati tehlikesinin bulunduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Celil Yıldız'ın yakınları Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne akın ettiler. Ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına boğulup sinir krizi geçirdiler. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

19 Mayıs Tekkeköy Samsun Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

hakan:

ickili dugunun sonu budur

3
4
yanıtYanıtla
OLAY ANI:

HALAY BAŞI BEN OLACAĞI. . . . HAYIR BEN OLACAĞIM . . . HAYIR LAN BEN BEN OLACAĞIM. . BKO BKO BKO BAM GÜM

5
2
yanıtYanıtla
begüm:

yok artık ya ne oluyor bu insanlara ne yiyorlar ne içiyorlda böyle ters tepiyor

5
1
yanıtYanıtla
ccc:

haberi okuma sebebim adanamı yoksa samsun mu diye baktımm. . vee şaşırmadımm

1
3
yanıtYanıtla
Recep IŞIK:

TAM MAGANDA ADAMLAR DEMEK Kİ DÜĞÜN YAPMASINI DA BİLMİYORLAR NEYAPACAKSIN ? YONTİLMAMİŞ DAMLAR!

3
0
yanıtYanıtla
ali:

bizim iinsanlarımız iflah olmaz adam olmaz avrupaya bak bi bize ya bu nedir bee yumurta yüzünden insan öldürülüyor

3
0
yanıtYanıtla
türkiye burası:

bu nasıl bır ülke ıcım karardı yemınle guzel haberler alamıyorum cennet vatandan herkes sorunlu pkka bas belası allahım ne olur yardım et bu ınsnlıktan cıkmıs ınsanlara. . .

2
0
yanıtYanıtla
caner:

kesin bi elleme veya parmak pozisyonu olay bu.

2
0
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

aha tuttunuzmu şimdi ''halayın başını'', afferim size zavallı beyin fukaraları sizi. . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title