Haberler

Hala ve Eniştesini Vurup Sakız Almış

Güncelleme:

15 yaşındaki V.S., hala ve eniştesini vurduktan sonra bakkaldan sakız alıp okula gitmiş.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yanlarında kaldığı, 30 yaşındaki halası T. U. ve 32 yaşındaki eniştesi U.U.'yu tabancayla vuran, 15 yaşındaki V.S., sıkı güvenlik altında adliyeye sevk edildi.

T.U. olay yerinde ölürken hastaneye kaldırılan U.U.'nun beyin ölümü gerçekleşti. Psikolojik sorunları olan ve Osmaniye'deki ailesinin, okuması için halasının yanına gönderdiği V.S.'nin, çifte cinayetin ardından bakkaldan 5 paket sakız alıp okula gittiği ortaya çıktı.

Olay, Erbaa Orman İşletme Müdürlüğü'nde orman muhafaza memuru olarak görev yapan U.U.'nun işe gitmemesi üzerine, arkadaşlarının aramasıyla ortaya çıktı.

8 aylık hamile olan ve erkek bebek bekleyen T.U. olay yerinde ölürken kendi silahıyla vurulan U.U. ağır yaralı olarak Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak U.U.'nun da beyin ölümünün gerçekleştiği açıklandı. Makinaya bağlı olan U.U. için son kararı, ailesi verecek.

Kuzeni tarafından öldürülen T.U.'nun cesedi, otopsi yapılmak üzere Ankara Adlî Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsinin ardından T.U.'nun cenazesi, memleketi Osmaniye'ye götürülerek toprağa verilecek.

Evde dehşeti yaşayan ve korkudan saklandığı karyolanın altında bulunan T.U. ve U.U.'nun 5 yaşındaki kızı E.U. ise çiftin akrabalarına teslim edildi.

"BANA KÖTÜ DAVRANIYORLARDI"

Eniştesi ve halasını başından tabancayla vurduktan sonra silahı, evin arkasındaki odunluğa saklayarak eğitim gördüğü Erbaa Meslek Lisesi'ne giden V.S., burada yakalandı.

Erbaa Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda çifte cinayeti işlediğini itiraf eden V.S.'nin ifadesinde "Eniştem ve halam bana hep kötü davranıp dövüyorlardı. Bu nedenle vurdum" dediği öğrenildi.

V.S., emniyetteki sorgusunun tamamlanmasının ardından Erbaa Adliyesi'ne sevk edildi.

BAKKALDAN SAKIZ ALMIŞ

Çifte cinayetten sonda hiç bir şey olmamış gibi okula giden V.S., yolda mahalle bakkalına uğramış ve 5 paket sakız almış.

Olay duyulduğunda eve ilk gidenler arasında yer alan mahalle bakkalı Serdal Sam, şunları söyledi:

"Olayı duyduğumda hemen eve gittim. Kapı kilitliydi. Balkonun kapısı açıktı. Balkondan içeri girdim. Girdiğimde yatak odasında U.U. yan şekilde yatıyordu. İlk etapta eşini görmedim. Hemen çocuklarını aramaya başladım. Odada yatağı kaldırdığımız zaman karyolanın altında küçük kızı buldum. Beni tanıdığı için hemen boynuma sarıldı. Kucağıma aldım. Ekiplere teslim ettim. Üzeri kan içindeydi. Polis içeride silahı aradı ama bulamadı. Polise çiftin yanında bir de yeğenlerinin kaldığını söyledik. Bu sefer kuşku çocuğa doğru yönlendi. Sabah dükkanı açtığımda geldi, 5 paket sakız aldı. Hep veresiye alışveriş yapardı bu kez para verdi. U.U. daha önce bana bu çocukla ilgili, 'Sigara verme, onun dışında ne isterse ver' demişti. Bu çocuğa kendi evladı gibi bakıyordu. Bizi şok eden de o oldu. Ben hayatımda bu kadar soğukkanlı çocuk görmedim. Yakınlarını vuruyor, alışveriş yapıyor sonra okula gidiyor"

DERSLERİNDE BAŞARISIZDI

Erbaa Meslek Lisesi 1'inci sınıfında okuyan V.S.'nin derslerinde son derece başarısız olduğu, okulda fazla konuşmayan biri olarak tanındığı, okul arkadaşları ile ilişkisinin de zayıf olduğu belirtildi. V.S.'nin Osmaniye'deki ailesi tarafından halası ve eniştesinin yanına 8-9 yaşlarında gönderildiği, eğitimini onların yanında tamamlamasını istedikleri öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orman İşletme Müdürlüğü Osmaniye Tokat Erbaa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title