Haberler

"Hakkını Helal Et Aşkım"

Güncelleme:

Uludere Kaymakamı Cemil Öztürk'ün eşi kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu.

Şırnak'ın Uludere Kaymakamı Cemil Öztürk'ün kalp krizi sonucu ölen eşi Özlem Kıyak Öztürk'ün Denizli'deki cenaze töreninde Kaymakam Cemil Öztürk, 'Hakkını helal et aşkım' diyerek eşine veda etti.

Uludere'de önceki gün kalp krizi geçiren bir çocuk annesi Özlem Kıyak Öztürk (29) helikopterle Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kalbi çalıştırılamayan Öztürk hayatını kaybetti. Otopsi için Diyarbakır'a kaldırılan Özlem Kıyak Öztürk'ün cenazesi bugün memleketi Denizli'ye getirildi.

2006 yılında Kaymakam Cemil Öztürk ile evlenen ve Ayliz adında bir kız çocuğu annesi olan Özlem Kıyak Öztürk'ün vefatı ailesini, yakınlarını ve Denizlilileri yasa boğdu. Aslen Denizlili olan ve Uludere Cumhuriyet Ortaokulunda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Özlem Kıyak Öztürk için Denizli Ulu Cami'de cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine ölen öğretmenin yakınlarının yanı sıra Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Yardımcısı Şamil Çınar ve birçok kaymakam katıldı. Cenaze namazı öncesi baba Erhan Kıyak ve kaymakam Cemil Öztürk taziyeleri kabul ederken, özellikle Cemil Öztürk'ün bitkin olduğu gözlendi. Yakınlarının sayesinde ayakta durabilen Kaymakam

ÖZTÜRK SÜREKLİ GÖZYAŞI DÖKTÜ

Cenaze namazı esnasında da gözyaşı dökmeye devam eden kaymakam Cemil Öztürk'ün, imamın 'Haklarınızı helal ediyor musunuz?' sorusuna cevabı ise herkesi ağlattı. İmamın sorusuna bağırarak 'Hakkını helal et aşkım' diyerek cevap veren Kaymakam Cemil Öztürk, daha sonra gözyaşları içinde dua etti.

Uludere Kaymakamı Cemil Öztürk cenaze namazının ardından eşinin tabutunu protokol üyeleri ile birlikte omuzlayarak Denizli Belediyesi cenaze aracına koydu. Burada da Özlem Kıyak Öztürk'ün annesi Safure Kıyak ve diğer yakınları tabuta tutunarak uzun süre gözyaşı döktü.

29 yaşında hayatını kaybeden Özlem Kıyak Öztürk, Servergazi Mezarlığı'nda defnedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cemil Öztürk Denizli Uludere Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title