Haberler

Hakkari Valiliği'ndeki Bayramlaşmaya Dbp'li Belediye Eşbaşkan da Katıldı

Hakkari Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programına DBP'li Belediye Eşbaşkanı Fatma Yıldız da katıldı.

Hakkari Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programına DBP'li Belediye Eşbaşkanı Fatma Yıldız da katıldı.

Hakkari'de Valilik tarafından Öğretmenler Evi bahçesinde bayramlaşma programı düzenlendi. Programa, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari DBP'li Belediye Eşbaşkanı Fatma Yıldız, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Kıdemli Albay Abdulaziz Tufan İltaş, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Demiray Demirci, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, STK temsilcileri, kurum amirleri, esnaf ve çok sayıda kişi katıldı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı bayramlaşmada Vali Toprak, davetlilerle tek tek tokalaşıp bayramlarını kutladı. Bayramlaşmaya katılan DBP'li Belediye Eşbaşkanı Yıldız da büyük dikkat çekti. DBP'li Eşbaşkan Yıldız, Vali Toprak ve Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Kıdemli Albay İltaş ile tokalaşıp bayramlarını kutladı.

"BAYRAM BARIŞMAYA VESİLEDİR"

Programda, Vali Toprak ile Başkan Yıldız uzun uzun sohbet etti. Daha sonra konuşan Vali Toprak, bayramların insanlar arasında kardeşliğe, barışmaya, küskünlüklerin giderilmesine en büyük vesile olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Bugün de görmüş olduğunuz gibi Hakkarimizin bütün kesmilerinden, bütün bölgelerinden vatandaşlarımızla birlikte huzur içerisinde, sevgi içerisinde bu ramazan bayramını kutlamış bulunuyoruz. Ben ve vesileyle bütün Hakkarili vatandaşlarımı, çalışma arkadaşlarımı, askerlerimizi, polislerimizi Allah'a emanet ediyorum. Hepsinin bayramını kutluyorum. Huzur, sağlık içerisinde nice bayramlara ulaşmayı diliyorum."

Öğretmen Evi'ndeki bayramlaşma ardından Belediye Eşbaşkanı Yıldız programdan ayrılırken, Vali Toprak ve berberindekiler İl Jandarma Komutanlığı'nda askerlerle, polis evinde de polislerle bayramlaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Toprak Fatma Yıldız Hakkari Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title