Haberler

Hakkari'de Kamyonet Zap Suyu'na Uçtu: 2 Kişi Kayıp

Güncelleme:

Hakkari'ye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Oğul Köyü yakınında içinde 4 kişinin bulunduğu kamyonet Zap Suyu'na uçtu. 2 kişi kurtuldu, 2 kişi ise aranıyor.

Hakkari'ye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Oğul Köyü yakınında bugün saat 05.00 sıralarında sabaha karşı, içinde 4 kişinin bulunduğu kamyonet Zap Suyu'na uçtu. Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde akraba ziyaretinden dönenlerin bulunduğu kamyonettekilerden 2'si kendi imkanlarıyla kurtulurken, kayıp 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

2 KİŞİ KAYIPLARA KARIŞTI

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bir akraba ziyaretinden dönen ve içerisinde 4 kişinin bulunduğu kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle Zap Suyu'na uçtu. Araçta bulunan Kamuran Adıyaman (27) ve Sadık Berk (30) kendi imkanlarıyla kurturulurken, amca çocukları oldukları belirtilen Enver (43) ve Serkan Adıyaman (40) ise sulara kapılarak kayboldu. Kayıp 2 kişinin bulunması için arama çalışmalarına başlandı.

EKİPLER BÖLGEDE

Kamyonetten kendi imkanlarıyla yaralı olarak kurtulan Kamuran Adıyaman ile Sadık Berk ise yolda geçen bir araç sürücüsü tarafından fark edildi. Kamyon şoförünün durumu fark etmesi üzerine, AFAD, 112 Acil Sağlık, Belediye ve Jandarma ekiplerine haber verildi. Yaralı Adıyaman ve Berk ambulansla Hakkari Devlet Hastanesıne kaldırılırken, Jandarma, AFAD, belediye ekipleri ve vatandaşlar ise arama çalışmalarına başladı.

YAKINLARI AĞIT YAKIP GÖZYAŞI DÖKTÜ

Bu arada olayı duyan yakınları da olay yerine geldi. Zap suyuna uçan aracı gören yakınları, olay yerinde Kürtçe ağıt yakıp gözyaşı dökerken, kadınlar ise sinir krizleri geçirdi. AFAD ekipleri, yakınlarını teselli etmeye çalıştı. Kayıp olan iki kişinin bulunması için bölgeye iş makinesi ve vinç de sevk edildi.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Hakkari Silopi Şırnak Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

BEDIRHAN3401mobilWeb@haberler.com:

Insallah sag salim bulunurlar kürtler bizim kardesimizdir boluculer degil

20
5
yanıtYanıtla
CEM CEM:

ASKER YARDIM EDİYOR YİNE

12
9
yanıtYanıtla
akp:

havaalanı yapacagına dereyi önce ıslah et

12
8
yanıtYanıtla
Allah yardım etsinmobilWeb@haberler.com:

Ama bu hainler suçu devlete atarlar demedi demeyin.

4
13
yanıtYanıtla
tc:

kimki kimin hakkında ne duşünursen allah 10 katını versın allah yardımcıları olsun

16
1
yanıtYanıtla
s:

pkk lı dır bunlar gebersin. hdp 2 oy daha gitti yazık barajı geçemicek :D

4
13
yanıtYanıtla
FATMA BERLIN IZMIRmobilWeb@haberler.com:

Gecmis olsun iki Kardesimizde insallah bulunur Allah yardimcilari olsun

15
1
yanıtYanıtla
sananemobilWeb@haberler.com:

Allah yardımcıları olsun

11
2
yanıtYanıtla
TcMobil-IOS:

Allah yardım etsin sizap deresi cok kötü her yerde düble yol var ama orada yok nedeni hdp orada birinci adelet işte

8
5
yanıtYanıtla
Veli:

geçmiş olsun.

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title