Haberler

Doğuma Helikopterle Yetiştirilen Kadın Bebeğine Barış İsmini Verdi

Güncelleme:

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde doğum sancıları tutan ve Mehmetçik tarafından helikopterle hastaneye yetiştirilen 22 yaşındaki Lehican Kaçar bebeğinin ismini 'Barış' koydu.

Hakkari- Çukurca karayolunun terör örgütü PKK mensupları tarafından kapatılması nedeniyle hastaneye Mehmetçik'in yardmıyla helikopterle hastaneye ulaştırılan Lehican Kaçar, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğine Barış ismini verdi.

TACİZ ATEŞİ ALTINDAKİ HELİKOPTERLE HASTANEYE ULAŞTIRILDI

Teröristlerin, Hakkari- Çukurca karayolunun Şine köprüsü mevkisini barikat ve patlayıcılarla kapatması nedeniyle taciz ateşi altındaki askeri helikopterle hastaneye ulaştırılan hamile Lahican Kaçar, Hakkari Devlet Hastanesinde sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Lehican Kaçar, bebeğine Barış ismini verdi.

"YOLLAR KAPALI OLDUĞU İÇİN HELİKOPTERLE HAKKARİ'YE GELDİK"

Zorlu yolculuğu basın mensuplarına anlatan Kaçar, Çukurca ilçesine bağlı Akkaya köyünde yaşadığını ve dün akşam saatlerinde sancısının artması üzerine sağlık ekiplerine haber verdiklerini söyledi.

Köye gelen sağlık ekibinin, Çukurca-Hakkari karayolunun kapalı olması nedeniyle kendisini Çukurca Devlet Hastanesine götürdüğünü anlatan Kaçar, "Çukurca'ya gittiğimizde doktorlar müdahale edemediler. Daha sonra askeriyeye haber verdiler. Onlar da helikopter istedi. Yollar kapalı olduğu için helikopter ile Hakkari'ye geldik" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Çukurca Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (25)

sedef:

Baris olsun olsun da pkk baris istemiyor

47
2
yanıtYanıtla
sonsuzturkMobil-ANDROID:

iyi 15 yilsonra bindi helikoptere roket atar artik

22
18
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınmaraba:

hoş gelgin kuccuk pekekeli

22
10
yanıtYanıtla
hakiki TürkMobil-ANDROID:

nankõrsünüz kürt ırkı

22
5
yanıtYanıtla
Kıpçak:

Oda kalkar askere polise kurşun sıkar vefa borcunu ödemiş olur

19
3
yanıtYanıtla
:

yazacak çok şey var ama boşver inşallah vatana hayırlı olur

20
0
yanıtYanıtla
Canim türkiyemMobil-IOS:

Onlar o helikoptere kurban olsunlar birakin orda doraydi nasil hepsinin on cocu var,,,

13
5
yanıtYanıtla
Zaza Kürdü:

Maşallah Allah bağışlasın Amin

13
3
yanıtYanıtla
Nilbaşak:

Pis nankörler

14
1
yanıtYanıtla
MeleMobil-IOS:

Yolu PKK kapatıyor kadını asker kurtarıyor!!!

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title