Haberler

Hakkari'deki Terör Saldırısı - AK Parti Siirt Milletvekili Aktay

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yasin Aktay'ın ziyaretleri- Yasin Aktay'ın konuşması- Genel detay Hakkari'deki terör saldırısı- AK Parti Siirt Milletvekili Aktay: - "Şemdinli'de yapılan saldırı aslında terör örgütünün tarihi içerisinde yüz karası, yani ahlaki açıdan tam dibe vurmuş bir eylem biçimidir" AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK tarafından bombalı araçla gerçekleştirilen saldırıya ilişkin, "Şemdinli'de yapılan saldırı aslında terör örgütünün tarihi içerisinde yüz karası, yani ahlaki açıdan tam dibe vurmuş bir eylem biçimidir" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yasin Aktay'ın ziyaretleri- Yasin Aktay'ın konuşması- Genel detay Hakkari'deki terör saldırısı- AK Parti Siirt Milletvekili Aktay: - "Şemdinli'de yapılan saldırı aslında terör örgütünün tarihi içerisinde yüz karası, yani ahlaki açıdan tam dibe vurmuş bir eylem biçimidir" AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK tarafından bombalı araçla gerçekleştirilen saldırıya ilişkin, "Şemdinli'de yapılan saldırı aslında terör örgütünün tarihi içerisinde yüz karası, yani ahlaki açıdan tam dibe vurmuş bir eylem biçimidir" dedi.Seçim çalışmaları kapsamında Tillo ilçesinde ziyaretlerde bulunan Aktay, gazetecilere yaptığı açıklamada, terör örgütü PKK'nın Kürtlere sunabilecek hiçbir şeyin olmadığını söyledi.Kendi hedefleri olan ve sadece kendi yararına çalışan örgütün, hedefleri uğruna her türlü değeri ayaklar altına alabildiğini dile getiren Aktay, örgütün, insanların geleceğini, huzurunu ve ölümünü yok saydığını, hiçbir hassasiyetinin olmadığını ifade etti.- "Hastanelere kast etmek savaş suçudur"Terör örgütünün savaşta bile gözetilebilecek değeri ayaklar altına alarak, çiğnediğini kaydeden Aktay, "Bir savaş suçudur aslında hastanelere kast etmek. Diğer taraftan yol yapımına karşı çıkıyor ve yol yapımında çalışan iş makinelerini yakıyor, işçileri öldürüyor, kaçırıyor. Buradaki Kürt halkının istediği, beklediği refahı, istihdamın artmasını, buradaki hayatın huzur bulmasını engellemeye çalışmış oluyorlar. Terör örgütü PKK bir Kürt düşmanıdır" dedi."Bir Kürtün bu bölgede isteyebileceği doktor, sağlık hizmeti, hastanedir ve devlet bunun en iyisini sunmuştur" diyen Aktay, şöyle konuştu: "Biz bunu yapıyoruz ama onlar ise hastaneleri yıkmaya, bombalamaya başlıyorlar. Şemdinli'de yapılan saldırı aslında terör örgütünün tarihi içerisinde yüz karası, yani ahlaki açıdan tam dibe vurmuş bir eylem biçimidir. Bunlar da bir yüz karası olarak onların tarihlerine nakledilecektir."Ankara'da patlayan bomda, saldırıyı yapanları, bombayı patlatanları lanetleyeceklerine "katil devlet" diyenlerin, Şemdinli'deki saldırıya sessiz kaldıklarını ifade eden Aktay, "Bunlara dönüp, şu ana kadar en ufak bir söz, bir eleştiri duymadık. Tam aksine sanki doğal bir hak gibi davranıyorlar. PKK örgütünün silah bırakmasını talep edemeyiz, isteyemeyiz gibi akla ziyan bir açıklamayla karşı karşıya olmamız hakikaten ibret verici bir durum olmuştur" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Yasin Aktay Ak Parti Hakkari Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title