Haberler

Hakkari'de Bomba Yapımında Kullanılan Malzeme Ele Geçirildi

Güncelleme:

Hakkari Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada Pehlivan Mahallesinde bir köprünün altında bomba yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Hakkari Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada Pehlivan Mahallesi'nde bir köprünün altında bomba ve molotofkokteyli yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Hakkari Valiliği, PKK'nın 36'ıncı kuruluş yıl dönümü ile ilgili Hakkari Emniyet Müdürlüğü tarafından kapsamlı çalışma yapıldığını açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada bomba ve molotofkokteyli yapımında kullanılan malzemelerin ele geçirildiği belirtilerek şöyle denildi:

"27 Kasım tarihinin PKK/KCK terör örgütünün kuruluş yıldönümü olması sebebiyle ilimizde meydana gelebilecek yasa dışı olayların önlenmesine yönelik Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yapmış olduğu çalışmalarda, Pehlivan Mahallesi Pirodon Köprüsü yakınında bulunan ağaçlık boş alanda bomba ve molotof yapımında kullanılan; 2 adet piknik tüpü, 33 adet havai fişek, 1 kilogram çivi, 65 boş cam şişe, 200x250 santimetre ebatlarında bez parçası ele geçirilmiştir. Malzemeler müdürlüğümüz ekipleri tarafından bulunarak muhafaza altına alınmıştır. Konu ile ilgili bomba ve molotof yapımında kullanılan malzemeleri temin eden ve daha sonra kullanılmak üzere saklayan şahıs veya şahısların yakalanabilmesi için gerekli tahkikat başlatılmıştır." - Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title