Haberler

Hakkari'de Barikatlardaki Tüplere Bağlı Düzenekler Tedirginlik Yarattı

Güncelleme:

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde yaşanan çatışmalar sonrası birçok mahalleye kurulan barikatlardaki tüplere bağlı düzenekler tedirginliğe neden oldu.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde yaşanan çatışmaları protesto etmek amacıyla dün gece geç saatlere kadar olayların sürdüğü Hakkari'de, birçok mahalleye barikat kuruldu. Kurulan barikatların üzerine bırakılan tüplere bağlı düzenekler ise tedirginliğe neden oldu.

PROTESTO ETTİLER, BARİKAT KURDULAR

Hakkari'nin Gazi, Kıran, Berçelan, Keklikpınar ve Menderes mahallelerinde toplanan göstericiler, dün akşam Yüksekova'daki olayları protesto etmek için yollara barikat kurup, slogan attı.


POLİS MÜDAHALE ETTİ

Olay yerine gelen polis ekipleri, barikat kuran gösterici grupları, göz yaşartıcı bomba ve tazyikli su kullanarak müdahalede bulunurken; göstericiler ise, polise taş, molotofkokteyli atarak karşılık verdi.


BARİKATLARA BAĞLI DÜZENEKLER DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Olayların ardından bugün de Kıran Mahallesi'nin bir çok ara yoluna taş, biriket, kum torbaları ve ağaçlarla barikatlar kuruldu. Kurulan barikatların üzerindeki tüplere bağlı düzenekler ise tedirginliğe neden oldu.

VATANDAŞLAR YAKINLARININ YANINA GİTTİ

Kıran Mahallesi'nde bazı vatandaşların çocuklarını yanlarına alıp merkezdeki yakınlarının yanına gelmeleri dikkat çekti.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Menderes Hakkari Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

bingöl:

Şimdi beyinsiz bazı yerel halka sorsan. . . o tüpleri kesin ya jitem ya da askerler koymuştur oraya. . . kafalarına kuş pislese devletten biliyorlar ya. . .

27
6
yanıtYanıtla
gjkvf:

Ulan bu pkk dan ne çekiyor bu Kürtler. Yazık vallaha. Manzaraya bak.

29
2
yanıtYanıtla
sevgi:

size insan gibi yaşamak ne hak;ordan oraya taşının ;iş yerlerinizi açamayın ;biride demez ki ya iişimizi gücücmüzü yapıp adam gibi yaşamak varken biz ne yapıyoruz;devlet havalanı bile yaptı daha derdimiz ne ama rahatlık batması böyle birşey.

24
6
yanıtYanıtla
pompacı geldi pompalar:

bunların üzerine pkk lı itleri oturtup patlatacaksın.

23
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kesin elektriğini 3 gün sonra kendileri kurdukları gibi açar o barikatları.

20
9
yanıtYanıtla
SEÇİM HİZMETLERİ:

verilen oylar sonucu PKK nın halka hizmetleri! Verilen her oy bir kurşun olarak , bomba tüp olarak geri dönüyor.

19
7
yanıtYanıtla
vatandaş:

ee iyilikle anlamadınız şimdi anladığınız dilden konuşuyor devlet nankörler sizi

yanıt7
yanıt3
diyadin:

YUZDE , YUZ SIZE KATILIYORUM, SONRA PKK KURD BIR ORGUT DEGIL YEMIN EDIYORUM ONLAR ERMENIYI SAVUNUYOR. ASLA KURD DE IYILIK YAPMADI KURD COCUKLARINI ERMENI CIKARI ICIN FEDA EDEN BIR KURD ORGUTU DUSUNE BILIYORMUSUNUZ. ALLAH BELASINI VERSIN PKK VE HDPNIN VE YANDASLARININ

yanıt7
yanıt1
Kürt:

Ulan hakkaride köpek baglasan durmaz.özerklik mis hhhhiii

20
5
yanıtYanıtla
ABDULLAH:

YAHU AZIN BAL YESİN

yanıt1
yanıt0
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title