Haberler

Hakim ve Savcılığa Geçen Avukatların Kura Heyecanı

Avukatlık mesleğinden geçen 4. dönem adli yargı hakim ve savcı adayları ile 9. dönem idari yargı hakim adaylarının kura töreni yapıldı.

Avukatlık mesleğinden geçen 4. dönem adli yargı hakim ve savcı adayları ile 9. dönem idari yargı hakim adaylarının kura töreni yapıldı.

Kura törenine, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın yanı sıra çok sayıda hakim ve savcı adayı katıldı. Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen kura törenine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) birinci daire başkanı İbrahim Okur, HSYK Üçüncü Daire Başkanı Ahmet Hamsici, Yargıtay Birinci Başkanvekili Abdulkadir İlhan, askeri yargı üyeleri, çok sayıda hakim ve savcı adayı ile aileleri katıldı. Protokol sırasında yan yana oturan Hasan Erbil ile Bozdağ uzun süre sohbet etti. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan program, dönem birincilerine plaket verilmesi ile devam etti.

"BOZDAĞ MİKROFONLARIN AZİZLİĞİNE UĞRADI"

Konuşma için kürsüye çıkan Bozdağ ise mikrofonların azizliğine uğradı. Mikrofonların bozuk olması nedeni ile konuşmasına başlayamayan Bozdağ'ın, iki defa mikrofonu değiştirildi. Konuşmaların ardından kura törenine geçildi. HSYK birinci daire üyelerinin yerini almasının ardından kura töreni başladı. Kura töreni sırasında ismini ekranda gören hakim ve savcı adayları büyük sevinç yaşadı. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Bozdağ Hasan Erbil Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title