Haberler

Hakem Deniz Çoban: Kahroldum Maçı Katlettim

Güncelleme:

Tarihi itirafta bulunan hakem Deniz Çoban, "Kasımpaşa aleyhine verdiğim penaltının, penaltı ile alakası yok. İnanılmaz üzüldüm. Kahroldum. Maçı katlettim." dedi.

Süper Lig'in 6.haftasında Kasımpaşa ile Çaykur Rizespor arasında oynanan ve 1-1 sonra eren maç sonrası yayıncı kuruluş ekranına çıkıp özür dileyen hakem Deniz Çoban, Habertürk'e konuştu. Deniz Çoban, "Kasımpaşa aleyhine verdiğim penaltının, penaltı ile alakası yok. İnanılmaz üzüldüm. Kahroldum. Maçı katlettim." dedi.

"MAÇI KATLETTİM"

Çoban, "Soyunma odasına girdiğimde Rıza Çalımbay yanımıza geldi ve penaltı pozisyonunu bir kez daha izlememi rica etti. Nitekim izledim. Kasımpaşa aleyhine verdiğim penaltının, penaltı ile alakası olmadığını gördüm. Böyle penaltı olmaz. Rize'ye gösterdiğim 2. kırmızı kart da doğru değildi. Maçı katlettim. İnanılmaz üzüldüm. Bittim. Kahroldum" dedi.

"CANLI YAYINA ÇIKACAĞIMDAN HABERLERİ YOKTU"

"Nasıl böyle bir hata yaparım ben." diyen Çoban, "Bu işler bu kadar basit mi! Kulüpler milyonlarca lira para yatırıyor. Milyonlarca insan takımlarını destekliyor. Bizlere de her türlü imkan sağlanıyor. Sonra da ben çıkıyorum, böyle hatalar yapıyorum. Olur mu böyle şey. Vicdanen büyük rahatsızlık duyduğum için kameraların karşısına geçtim. Öyle ki yardımcı hakem arkadaşlarım bile canlı yayına çıkacağımdan habersizdi." ifadelerini kullandı.

"KENDİSİNİ MAHCUP ETTİM"

Maç sonrası 23.00 uçağı ile Konya'ya dönen Çoban, "MHK'nin güvenini boşa çıkardığım için ayrıca üzgünüm. Kuddusi Müftüoğlu pırıl pırıl bir yöneticimiz. Bacak kadar halimi bilir. Kendisini mahcup ettim. Ekran önüne hiç kimsenin isteği ile değil, kendi irademle çıktım. Ne söylediğimi tam hatırlamıyorum ama bilinçli olarak çıktım. Maç sonrası sadece eşimle konuştum" dedi.

HAKEMLİĞİ BIRAKACAK MI

Çoban "Hakemliği bırakacak mısınız" sorusuna ise "Artık ne olur, hakkımda ne karar verilir bilemem. Karışık duygular içindeyim. Ailem benim her şeyim. Ailem ile konuşmadan bir karar alamam" diye yanıtladı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Deniz Çoban Habertürk Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

ReşoMobil-IOS:

Futbolu düzelteceğiz oylar hdpye

7
25
yanıtYanıtla
fw:

hakemi infaz ederdiniz

yanıt3
yanıt0
akp:

futbolcuları silahlandırırsını artık

yanıt1
yanıt0
AKP:

adamsın bee

13
2
yanıtYanıtla
gsli:

deniz Coban iyi hakem asla deyildi zaten ama Adam gibi hatasini acikladigi icin helal olsun .

11
1
yanıtYanıtla
General Rahm Tak:

diğer hakemlere kapak olsun bu fener yandaşı hakemlere

6
6
yanıtYanıtla
Deniz çoban:

Helal olsun en azından yanlış yapsa da bunu kabul etmekte bir erdemliliktir. Helal sana

10
1
yanıtYanıtla
13bitlisli:

Futbolun, senin gibi hakemlere ihtiyacı var.sen bir çığır açtın..artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.ve sen maç yönetmeye devam et.taktir ettim.

11
0
yanıtYanıtla
Hesap KitapMobil-IOS:

RTE Kasımpaşalı ya ... Özür dilemesi ondan . Yoksa Antep Sivas Karabük falan olsa sallamazdı...

4
6
yanıtYanıtla
ali:

deniz çobanın 2014 de bi konuşması var internetten bul onu izle. nasıl bir adam olduğunu anlarsın. herşeyi de rte ye bağlayarak gerçektende akp ye iyi oy topluyorsunuz tebrik ederim sizi. ne kadar kararsız varsa sizin gibiler sayesinde akp ye oy veriyor

yanıt0
yanıt1
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title