Haberler

Hakan Ural'dan Kızı Melisa'ya Sert Uyarı!

Güncelleme:

Melisa'nın 2 yıllık sevgilisinin hapiste olduğunu öğrenen Ural, eski eşine ateş püskürdü. Hakan Ural, kızına da "Bu ilişkiyi hemen bitireceksin." resti çekti.

Sibel Can ile Hakan Ural'ın arası kızları yüzünden açıldı. Melisa'nın 2 yıllık sevgilisinin hapiste olduğunu öğrenen Ural, eski eşine ateş püskürdü. Hakan Ural, kızına da "Bu ilişkiyi hemen bitireceksin." resti çekti.

KIZLARI YÜZÜNDEN ARALARI AÇILDI

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra yüzünden yaşadığı krizden sonra bir başka eski çift de birbirine girdi! Sibel Can'ın Hakan Ural'dan olan kızı Melisa'nın sevgilisiyle ilgili ortaya çıkan gerçek, eski eşleri karşı karşıya getirdi. Melisa'nın 2 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Kamer Pirim, Haziran ayında Sarıyer'de bir kavgaya karıştı.

SİLAHLI KAVGA

Arkadaş arasında çıkan kavga, silahlı çatışmaya dönünce 1'i bebek olmak üzere 4 kişi yaralandı. Olay sonrası Silivri Cezaevi'ne gönderilen Kamer Pirim ile Melisa'nın bağının kopmadığı iddia edildi. Demir parmaklıklar arkasındaki sevgilisinin yolunu bekleyen 20 yaşındaki Melisa, Kamer Pirim'in ağabeyi aracılığıyla aşkıyla görüşmeyi sürdürüyor.

HESAP SORDU

Bu olayı gazetelerden öğrenen Hakan Ural'ın ise küplere bindiği konuşuluyor. Dedikodulara göre baba Ural, haberi okur okumaz Sibel Can'ı aradı. Eski eşine hesap soran Hakan Ural, "Bu yazılanlar doğruysa benim haberim neden yok! Bir daha Melisa'yı gazetelerde görmeyeceğim" diyerek tepkisini gösterdi. Hakan Ural'ın kızıyla konuşarak bu ilişkiyi hemen bitirmesini söylediği iddia edildi.

Eğitimini Londra'da sürdüren Melisa ile Sarıyer'deki bir liseden mezun olan Kamer Pirim, ortak arkadaşları sayesinde tanışmış.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaya Çilingiroğlu Hülya Avşar Hakan Ural Sibel Can Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (23)

mine:

sanatcilarin cocuklarini basarilarindan dolayi magazinde görmek isteriz. hakan ural hakli. melisada biraz baba sözü dinlesin. Her seyin bir Zamani var.

26
2
yanıtYanıtla
sensiz olmaz:

iyiki cocugum yok

12
6
yanıtYanıtla
bilen cevap yazsın:

Bazı kadınların fotoğraf çektirirken dudaklarını büzmelerinin bir sebebi var mı?

16
0
yanıtYanıtla
simgesa:

Aman mafyayı neyapacan kız yarın birgun hedefı sen olursun

12
3
yanıtYanıtla
akp.nin erzurumdaki besili ak tosunu:

bu kızı bean alıym yaav. .

2
12
yanıtYanıtla
Rahime KARADAĞ TUNA:

eskiden kızlar çok seçici idi. . davul dengi dengine vurıyordu. . hem ailenin bunda biraz etkisi de oluyordu. şimdi öyle değil. Kim kime aşık oluyorsa bir de aileden habersiz yüzükler takılıyor. en son anne ve babalar duyuyor. . . . . . . neyse devir değişiyor. . medenileşiyoruz. . . anne babalar da biraz gevşek. . sözleri geçmiyor artık çocuklarına. .

14
0
yanıtYanıtla
Ceylin:

En doğrusunu yapmış evladını korumak anne ve babanın görevi

12
0
yanıtYanıtla
By-Yek:

Sen nasıl babasın ki kizindan haberin yok ve gazetelerden ogreniyorsun denyo

5
4
yanıtYanıtla
efe:

En son babalar duyar, bilmiyormusun? Ve ayrı yaşıyorlar, okumadiysan. Demekki erkek arkadaşı ayaşın teki, babasına anlatmaktan cekinmiş kızı.

yanıt2
yanıt2
BaskaTurkiyeYok:

Allah butun kiz evladi buyuten anne babaya sabir versin cok zor hele o yaslarda akillari bir karis havada oluyor kizinizin arkadaslarini cok iyi taniyip ona gore kiziniza nasihatlar verin aile terbiyesi orf adet asilayin Allah korkusu olsun evladlarinizda sorunlarini bir arkadas gibi dinleyin kisaca cocuklariniza sahip cikin ustunuze dusen sorumlulugu boşlamayin.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title