Haberler

Hakan Şükür, Tepki Çeken 15 Temmuz Tweet'leri Nedeniyle Twitter Adresini Gizledi

Güncelleme:

Eski milli futbolcu Hakan Şükür, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimiyle ilgili attığı tweet'ler tepki çekince twitter adresini takipçisi olmayanlara kapattı.

Eski milli futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sonrası attığı tweetler vatandaştan tepki görünce Twitter hesabını gizledi.

Twitter'da 1 milyona yakın takipçisi bulunan ve FETÖ'yü savunan bazı tweetler paylaşan Şükür, vatandaşlardan aldığı yoğun tepki sonrası Twitter hesabını takipçisi olmayanlara kapattı.

Hakan Şükür'ün retweet ettiği mesajların bazıları şunlar:




Kaynak: Haberler.com / Spor

Twitter Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler?
500

Yorumlar (50)

NAZIM:

Hakan şüküründe benim gözümde devlete, vatandaşa, polise kurşun sıkan hainlerden bir farkı yoktur. cibilliyetsiz bir adamdır. aldığın madalyaları papua yeni ginede tak . Allah sizin gibilerin belasını versin

46
21
yanıtYanıtla
CEYREK:

MİLLETİNİ SATAN HAİNLERDEN BİRİSİ DE BU

45
14
yanıtYanıtla
MEHMET ÇELİKER:

BUNUN DA MAAŞI KESİLSİN

43
8
yanıtYanıtla
TOSTCU:

TAM BİR ŞABAN DEVLET BUNA AYLIK VERİYOR MU BU ŞABAN TAM BİR VATAN HAİNİ

34
8
yanıtYanıtla
sivaslı:

tutuklanıp sorgulanmalı vatan haini neyi bekliyoruzzzzz. . . . . .

26
15
yanıtYanıtla
KIBRISLI ASIL TURK:

BU BIR SENARYO AMAC TSK YI ITIBARSIZLASTIRMA ERDOGANI BOP ICIN 2023 ETASIMAK, ATATURK GENCLIGE HITABEDE HERSEYI ACIKLIYOR HEMDE BU GUNLERE TAM UYGUN BICIMDE, GERCEK DARBELERDE YER YERINDEN OYNAR HERKES KACACAK DELIK ARARDI, BURDA OYLE BIRSEY GORULMUYOR

24
17
yanıtYanıtla
kıbrıslı asıl türkmüş.:

he he he oyun oyun. . . . mal milyonlarca insanlamı anlaştılar darbe olunca tanklara engel olun diye

yanıt17
yanıt9
Türkiye vatan:

Yem atınca hayvan çok. engel olurlar elbet. Allah için sevgi göstermez baştakiler için kafa keser eziyet eder salya akıtırsınız.

yanıt3
yanıt0
Huseyin:

Bu itide turk vatandasligindan cikartsinlar maasini kessinler

30
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

KARDEŞİM BU ADAMLARIN BEYİNLERİNİMİ YIKIYORLAR , BU NASIL CAHİLLİKTİR ? KOSKOCA ADAMLAR YAPTIKLARI HAİNLİĞİ FARKINDA DEĞİLMİ YAZIKLAR OLSUN BU ÜLKE SAYESİNDE NERELERE GELDİNİZ KENDİ VATANDAŞINIZA MİLLETİNİZE ÜLKENİZE BU HAİNLİK NEDEN ?? EKMEĞİNİ YEDİĞİN KABI NASIL KİRLETİRSİN. YAZIKLAR OLSUN BİR GALATASARAYLIYIM BU ADAMI ÇOK SEVERDİM OKADAR SİNİRİMİ BOZUYORKİ BU ÜLKEYE BU MİLLLETE İKTİDARIMIZA HAİNLİK YAPANLAR BEDELİNİ ÖDEMELİDİRLER .

25
14
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title