Haberler

Hakan Sabancı Gönlünü Aslışah Alkoçlar'a Kaptırdı

Güncelleme:

Türkiye'nin en zengin ailelerinden birinin oğlu olan Hakan Sabancı'nın, Aslışah Alkoçlar ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

İş adamı Ömer Sabancı'nın oğlu Hakan Sabancı, gönlünü Aslışah Alkoçlar'a kaptırdı.

AİLELER ONAY VERDİ

Çocukluktan beri aynı ortamlarda büyüyen Hakan Sabancı ve Aslışah Alkoçlar bir süredir beraberlik yaşıyor. Genç çiftin birlikteliğine ailelerinin de onay verdiği öğrenildi.

AYNI BÖLÜMÜ OKUYORLAR

Sabancı, geçen yıl Boston Tufts Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olmuştu. Alkoçlar ise halen Londra'da ekonomi eğitimi görüyor.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

Genç çift önceki gün Instagram'dan aynı karede oldukları bir fotoğraf paylaştı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ömer Sabancı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
500

Yorumlar (21)

hakuna matata:

PARA VAR HUZUR VAR . . BAL GİBİ PARAYLA SAADET OLUYO MİLLETİ YILLARCA KANDIRDILAR 12SAAT ÇALIŞTIRIP DÜŞÜK ÜCRET VERDİLER ADAM KAZANAMAYINCA NAPSIN İLERDE FELÇ OLUYO VEREM KANSER HERŞEY BAŞINA GELİYOR

18
0
yanıtYanıtla
KARDEŞLİK HAYALİ KURAN ADAM:

VATAN TOPRAKLARI İÇİN ŞEHİT OLAN BİR METRE KARE TOPRAĞI OLMAYAN ASKER POLİS KARDEŞLERİM BU TOPRAK ZENGİNİ İÇİNMİ ŞEHİT OLDU YAZIKLAR OLSUN SORSANIZA ASKERLİĞİNİ YAPMIŞMI YAPMADIYSA NEREE YAPACAKMIŞ YOKSA PARASINI VERİNCE DİĞER TOPRAK ZENGİNİ ÇOCUKLAR GİBİ EVDE HAVUZ BAŞINDAMI YAPACAKMIŞ BUNU HABER YAPINDA HABER DİYELİM YOKSA BANANE KİMİNLE GÖNÜL EĞLENDİRMİŞ ÇOKTA TINDI YANİ

18
0
yanıtYanıtla
Yorum....:

Çoooooooook Aslışahlar daha geçecek.... Bu Kız Anneannesi gibi "Hız"!!!!! Yaşı "20" ammama hayatında Erkekler.... yaşlısı,başlısı ... Var da var. ... Hız...

16
1
yanıtYanıtla
TÜRK:

KIZ GÜZELMİŞ BEN ONAY VERDİM

5
9
yanıtYanıtla
ÜLKEM:

süper doğru tercih ve iyi kaliteli aileler!

7
4
yanıtYanıtla
Fero:

Fakirlerin bedenleri hergün parçalansın. Zenginler de hergün keyif üstüne keyif yapsın. Hatta biz duyarsızlarda onlarla ilgili bir haber gördük mü aaa öylemiymiş diyelim.

9
0
yanıtYanıtla
YAVUZ:

Ya hayat bu kardeşim sen de aynı şekilde zengin olsan ne yapacaksın ben bu arabaya binmeyeyim bu evde yaşamayayim hatta nefes almayayim mi diyeceksin adamın ne suçu var hayatın kuralı boyle. . . Şehit olanlar da o diğer dünyanın zengini öyle dusuneceksin

yanıt2
yanıt0
Bahtı kara:

Zenginimiz bedel öder, fakirdendir askerimiz. şu yemende can verenler, biri memet biri memiş :(Şehitlerimiz yerde değil nurda yatsınlar. . . . .

yanıt2
yanıt0
erto:

bize ne milletin zengin, tipsiz, şımarık çocuğundan. .

7
1
yanıtYanıtla
ezgi:

Bu da kıza doymadi.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title