Haberler

Hakan Kutlu'dan Transfer Değerlendirmesi

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Yeni Transferlerin Takıma Büyük Katkı Sağlayacağını Söyledi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, yeni transferlerin takıma büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Hakan Kutlu, kulübün resmi İnternet sitesi www.ankaragucu.org.tr adresine transfer çalışmaları ve hazırlık dönemiyle ilgili açıklamalarda bulurdu. Transfer çalışmalarının sessiz ama büyük bir özveriyle devam ettiğini söyleyen Hakan Kutlu, güçlü bir ekip oluşturmak için gayret gösterdiklerini belirtti. İç transferin sorunsuz şekilde kapanmasının kendisini son derece mutlu ettiğini söyleyen Hakan Kutlu, Mehmet Yılmaz, Burak Özsaraç, Yusuf Soysal ve Tunuslu oyuncu Sabani Moin gibi isimlerin takıma büyük katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Transfer konusunda hata yapmamak için Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'la titiz bir çalışma yaptıklarını belirten Kutlu, "İç transferde sözleşmesi biten oyuculardan fire vermememizi başkanımdan rica ettim. Beni kırmadı. Maddi konularda fedakarlık yaptı, oyuncularımız takımda kaldı. Kendisine teşekkür ediyorum. Dış transferde iyi gidiyoruz. Bilmediğimiz izlemediğimiz oyuncuları almıyoruz. Mehmet Yılmaz, Burak Özsaraç, Tunuslu Sabani Moin ve kaleci Yusuf Soysal, bu isimlerle güçlendik. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz isimler var. Yerli ve yabancı bazı isimler üzerinde başkanımızla birlikte çalışıyoruz. Bir iki isimle daha bu günlerde anlaşma sağlayabiliriz" diye konuştu.

Yeni sezon planlamasıyla ilgili de bilgi veren Hakan Kutlu, 7 Temmuz' da tesislerde ilk çalışmanın yapılacağını söyledi. Hazırlık dönemi boyunca yaklaşık 10 hazırlık maçı oynamayı planladıklarını belirten Hakan Kutlu, "21-23 Temmuz tarihleri arasında Kızılcahamam' da bir turnuvaya katılmayı düşünüyoruz. 26 Temmuz'da Almanya'ya gidip 6 Ağustos'ta Ankara'ya döneceğiz. Almanya'da 5 hazırlık maçı oynayacağız. Son olarak ise Ankara'da TSYD kupasına katılacağız . Bu sezon ligde ses getiren bir ekip olacağız.

Buna inanıyorum" dedi.

(EKO-ERS-ERS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title