Haberler

Hakan Fidan Kararına En Çok Onlar Üzüldü

Güncelleme:

Çılgına döndüler

Hakan Fidan'ın milletvekilliği aday adaylığını geri çekip yeniden MİT Müsteşarı olarak atanması paralel örgütü ve muhalefeti çılgına çevirdi.

Twitter'da paralel yapının güdümünde hareket eden bazı gazeteciler, oldukça saygısız ve seviyesiz ifadelerle hakaretler yağdırırken, yine paralel yapının internet siteleri de rahatsızlıklarını gizleyemiyorlar.
Zaman Gazetesi ve Samanyolu TV'nin internet siteleri, kanunen hiçbir engel bulunmadığı halde, Fidan'la ilgili yeni durumu, muhalefetin sarfettiği "skandal, rezalet" gibi sözcükleri manşete çekerek duyurdu.

PARALEL'İN HAKAN FİDAN ALERJİSİ

Paralel yapı, 7 Şubat 2012'de, Erdoğan'ın ameliyat masasına yattığını düşürenerek, Hakan Fidan'ı tutuklamaya çalışmış, ancak işler istedikleri gibi gitmemiş, kurdukları hain tuzak ellerinde patlamıştı.

DOĞAN MEDYASI ve SOSYAL MEDYADA DA TARTIŞILDI

Hürriyet, Radikal ve CNNTürk, Fidan'ın göreve gelmesinin CHP'lilere dayandırdığı bilgilere göre 'imkansız' olduğu yorumlarını haberlerine taşıdılar..

Hükümet karşıtı birçok gazeteci ve yazar da Fidan'ın MİT'in başına tekrar geçmesini 'skandal' olarak yorumlayan tweetler attı.





Kaynak: Takvim.com.tr / Güncel

Hakan Fidan Twitter Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title