Haberler

Hakan Fidan'ın Son Görevi

Güncelleme:

Başbakanlık'ta çözüm süreci toplantısına MİT Müsteşarlığı'ndan bugün saat 17:00 itibariyle istifa etmiş olacak olan Hakan Fidan, son kez katılacak.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Başbakanlık'ta çözüm süreci toplantısına başkanlık edecek. MİT Müsteşarlığı'ndan bugün saat 17:00'de geçerli olmak üzere istifa eden Hakan Fidan toplantıya müsteşar olarak son kez katılacak.

Başbakan Davutoğlu'nun son olarak 29 Ocak'ta toplanan çözüm süreci toplantısına bugün saat 14:30'da başkanlık edecek.

MİT BAŞINDA SON GÖREV

Toplantıya Başbakan Yardımcıları Ali Babacan, Bülent Arınç, Yalçın Akdoğan, Numan Kurtulmuş, Adalet Bakanı bekir bozdağ, İçişleri Bakanı efkan ala, Milli Savunma İsmet Yılmaz, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu Başbakanlık Başmüşavirleri Ali Sarıkaya ve Hatem Ete katılacak.

"BAKAN" SIFATIYLA KATILACAK

Fidan son kez Çözüm süreci toplantılarının genel olarak perşembe yapılmasına karşın bu hafta salı gününe alınmasının da özel bir önemi bulunuyor.

Toplantıya MİT Müsteşarlığı'ndan bugün saat 17:00 itibariyle istifa etmiş olacak olan Hakan Fidan, son kez katılacak. 14:30'da başlayacak toplantının 17:00'yi aşması halinde toplantıya katılanları Başbakan Davutoğlu belirleyeceği için Fidan toplantıya "Eski Müsteşar" sıfatıyla devam edebilecek. AK Parti'den milletvekili olmasına kesin gözüyle bakılan Fidan'ın, 7 Haziran'daki seçimlerde AK Parti'nin tek başına iktidar olması durumunda Dışişleri Bakanı olması beklenirken, bu göreve gelmesi halinde çözüm süreci toplantılarına bu sefer "bakan" sıfatıyla katılmaya devam edecek. (Kaynak:Milliyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Ali Babacan Hakan Fidan Ak Parti Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

TARAFSIZMobil-ANDROID:

sn Hakan fidan Başbakan olma ihtimali yüksektir. Genç ve kariyerli bir geçmişi var karizmasida çabası. Bana göre sn Erdoğan dan daha popüler olacaktır düşüşte olan akp nin oylarını ancak güçlü karizmatik biri kurtarır oda sn Hakan fidan dir. Asker kökenli olması diplomat geçmişi ile genc yaşta devlet hamuru ile yoğrulmuş yağız delikanlı. Muhakkak hataları ve pismanligi olmuştur bir takım kişilerin ihanetine uğramıştır ama şu gerçekçi Hakan fidan Türkiyenin gelecekteki 20 yılına damga vuracak tir ..Büyük Türk milleti ne saygilar

9
8
yanıtYanıtla
MuhtarMobil-IOS:

Akp li yorumcuların maaşlı elemanlar olduğunu herkes biliyor artık

4
0
yanıtYanıtla
ÖnderMobil-IOS:

Tam da çözersiniz Süreci. Şehidini evladı sayan komutanlar Lazım bu ülkeye. Gerçek komutanlar

3
0
yanıtYanıtla
mali:

tam bir güçlü başbakan adayı tabiki ilahi adaletten yana olursa.

1
0
yanıtYanıtla
mustafa Mobil-ANDROID:

bence de Hakan Fidan Tayyip in yerine gecebilir ilerki zamanlarda kapasite devlet anlayisi

0
0
yanıtYanıtla
azad osmanli:

Muhtar arkadaş her sakalli deden değil. . bak bende yorum yapiyorum saygili ol

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title