Haberler

Hakan Eratik Boşanmadan Sonra İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

Eratik, Yeşil Salkım'dan boşandıktan sonra ilk kez konuştu ve "Kadınsal hislerle 'Başka biri mi var?' dedi ama onu aldatıp başka birinin elini tutacak kadar maymun değilim!" dedi.

Hakan Eratik, Yeşim Salkım'dan boşanır boşanmaz onu aldattığı iddialarına: "Kadınsal hislerle 'Başka biri mi var?' dedi ama onu aldatıp başka birinin elini tutacak kadar maymun değilim!..." dedi.

İşte Hakan Erati'in Sabah'tan İlker Gezici'ye verdiği röportajı...

"GECE YAŞAMAYI SEVERİM"

Boşanmanız çok ani oldu ve siz hiç konuşmadınız.

Biraz soğusun istedim. 'Boşandım, kurtuldum' duygusu yaşamadım. Her şey kendiliğinden gelişti ve bitti. Sonra biz, 'Ne oldu şimdi, boşandık mı? Nasıl yani?' diye kaldık. Kader kendi hazırladı bu süreci. Bizim hiç kavgamız gürültümüz olmadı.

Yeşim Hanım, boşanmayı sizin istediğinizi söyledi.

Evet, ben istedim, ilk dile getiren ben oldum. Ama evliliğe ve çocuğumuza nasıl karar verdiysek ayrılmaya da yine birlikte karar verdik. O yüzden bunu hiç kendi üstüme almam. Bu, kendi kendini hazırlayan bir süreç oldu.

Peki bu süreci yaratan sebepler neydi? Aşk mı bitti?

Aşk sürekli devam eden bir şey değil. Aşkın ömrünün yedi yıl olduğuna dair araştırmalar var. Aşk, yerini başka şeylere bırakıyor. Bizim boşanmamızın kesin sebebi şudur diyemem. Belli bir süre sonra beklentiler, yaşantılar ve gelecekle ilgili farklı planlar yapıldığında mecburen ayrılma süreci yaşanıyor. Kendi hayatlarımızla ilgili planlarımız örtüşmemeye başlayınca bu sürece girildi. Akışına bırakarak yaşadık, adını koymadık.

Yeşim Hanım, bir seferinde sizin gece hayatını sevdiğinizi ve kendisinin buna ayak uyduramadığını söyledi. Bu bir sebep olabilir mi?

Ben gece yaşamayı seven bir adamım. Gece insanıyım, doğru. İlham perileri gece daha çok geliyor ama bu bir sebep değil bence.

"MADDİ SIKINTI DA ÇEKTİK"

Zor bir kadın mı Yeşim Salkım?

Tabii ki. Dominantlığı var ama dinlediği nadir insanlardan biriyim. Bende onu ikna eden bir taraf da var. Severek evlendik, mutluyduk. Bir hayat arkadaşlığı ve dostluk var. Bu durum ömür boyu devam edecek. Bazı sıkıntılar oldu; öyle sanıldığı gibi zengin, varlıklı bir hayat sürmedik. Maddi olarak zorlandığımız dönemler oldu ama bunu yansıtmadık. Yeşim hayatıma girdiği için ve en değerli varlığım kızımın annesi olduğu için Allah'a şükrediyorum... Yeşim'i Allah'ın bir lütfu olarak görüyorum. Onu hayatım boyunca sevmeye devam edeceğim, hiçbir zaman hayatımdan çıkarmayacağım.

Boşandıktan sonra birlikte tatile çıktınız.

Evet, mutlu aile pozu değil o; olması gereken şey aslında. Bunu başarabilmek çok önemli. 'Çocuğumuz için bir aradayız' da demiyorum. Hepimiz için yaptık bunu.

Ada ne düşünüyor peki?

Ada'nın olgunluğu sayesinde bu süreci kolaylaştırmaya çalıştık. Bu konuda kendimi kötü hissetmiyorum çünkü babalıktan ayrılmadım ben.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeşim Salkım Hakan Eratik Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

HALİNE BAKMADAN:

BATARYA BİTİK OLUNCA NE YAPACAK HERİF. HAPLA BURAYA KADAR

8
11
yanıtYanıtla
hahh hayyy:

yesim adamin soyadi Eratik ne bekliyodun Erotikten gece gezmelerini sever tabi:::.;)

15
3
yanıtYanıtla
2pac Mobil-ANDROID:

bize ne hakan eratik den ne yaparsa yapsın

11
1
yanıtYanıtla
2pac Mobil-ANDROID:

bize hakan eratik den ne yaparsa yapsın

5
0
yanıtYanıtla
....Cevap. ....:

Eeeeeee

4
0
yanıtYanıtla
):

Nee eeee?:)

yanıt3
yanıt0
duygucan:

Neden hergun bunların haberi çıkıyo bi bu bi yeşim

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title