Haberler

Burdurspor Teknik Direktörü, Hafta İçi Çaycılık Yapıyor

Güncelleme:

Burdurspor Teknik Direktörü Rıza Kır, hafta içi çay ocağında garsonluk yapıyor, hafta sonları ise takımın başında maça çıkıyor.

Burdur'da 60 yaşındaki Rıza Kır hafta içi çay ocağında garsonluk yaparken, hafta sonları ise teknik direktörlüğünü yaptığı Burdurspor'un başında sahaya çıkıyor.



Burdur'da uzun süre hizmetli olarak görev yaptıktan sonra emekli olan Rıza Kır, Burdur 2'nci Amatör Küme takımlarından Burdurspor'da 10 yıldır teknik direktörlük yapıyor. Hafta içi garsonluk yaptığı çay ocağında servis yapan Rıza Kır, hafta sonu ise takımının başında maçlara çıkıyor. Futbolu sevdiğini ve futbolcularıyla arasında sıcak bir bağ oluştuğunu söyleyen Rıza Kır, "Hafta içi çay ocağında garsonluk yapıyorum. Futbola olan sevgimden dolayı da 10 yıldır hafta sonunda takımımın başında sahaya çıkıyorum" dedi.



Rakiplerin yanı sıra maddi sıkıntılarla da mücadele ettiklerini anlatan Kır, takımın geliri olmadığını, tüm masrafları kendisi ve birkaç arkadaşının karşılamaya çalıştığını kaydetti.



Burdurspor, 2'nci Amatör Küme'de averajla ikinci sırada yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burdur Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

sedat15:

Emege saygi gosterelim ne olursa olsun sonucta bir amc bir emek var

0
0
yanıtYanıtla
by bucaklıMobil-ANDROID:

burdursporun neden ligden düştüğü, ilerleyemediği belli oldu şimdi. la bu adam ayakta duramaz bee

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title