Haberler

Hafriyat Terörü Havada Görüntülendi

Hafriyat terörü havada görüntülendi İstanbul'un göbeğinde hafriyat terörü Kağıthane'de yol kenarında bırakılan çöp, enkaz ve molozlar pislik saçıyorİSTANBUL - Kağıthane'de yol kenarına dökülen kaçak hafriyat, belediye tarafından yıkılan gecekonduların enkazları ve atılan çöplerin oluşturduğu...

Hafriyat terörü havada görüntülendi

İstanbul'un göbeğinde hafriyat terörü

Kağıthane'de yol kenarında bırakılan çöp, enkaz ve molozlar pislik saçıyor

İSTANBUL - Kağıthane'de yol kenarına dökülen kaçak hafriyat, belediye tarafından yıkılan gecekonduların enkazları ve atılan çöplerin oluşturduğu çevre kirliliği havadan görüntülendi. Mahallelinin rahatsız olduğu ve çevreye ciddi derecede zarar veren hafriyatların, ormanlık alanı nasıl tahrip ettiği ise gözler önüne serildi.

Geçtiğimiz günlerde Arnavutköy ilçesinde yaşanan kaçak hafriyat terörünün bir benzeri de Kağıthane'de yaşandı. İlçenin en işlek caddesi üzerinde ve ara sokaklarda, kamyonların döktüğü kaçak hafriyatlar havadan görüntülendi. Belediye tarafından yıkılan gecekonduların oluşturduğu enkaz ve atılan çöplerle birlikte oluşan kirlilik, çevreye ciddi derece zarar veriyor. Bununla birlikte halen dökümüne devam edilen molozların ormanlık alanı nasıl tahrip ettiği ise gözler önüne serildi. Hem görüntü olarak hem de çevre kirliliğine sebebiyet veren kaçak hafriyat dökümünden mahalleli de rahatsız olduğunu belirtti.

"Durumdan rahatsızız, temizlenmesini istiyoruz"

Mahalle sakini İzzet Demirci, "Halen getirip ortaya moloz döküyorlar, ne olacak bilmiyorum. Molozları döktükleri yeri döküm alanı olarak biliyorduk. Kirlilik oluşuyor ve rüzgar çıktığı zaman oradaki tüm tozlar eve giriyor. Durumdan rahatsızız, temizlenmesini istiyoruz. Herhangi bir başvuruda bulunmadık ama bundan sonra bulunacağız" dedi.

"Belediyenin bunu temizlemesi lazım"

Emre Yılmaz ise, "Burada çok pislik bir görüntü var. Çevre kirliliği başka bir şey değil. Burası Kağıthane Belediyesi'ne ait, gecekonduları yıktılar ama temizlemediler. Görüntü bakımından çok kötü, mikrop gibi her şey burada var. Her gün buradan geçiyorum, belediyenin bunu temizlemesi lazım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kağıthane İstanbul Genel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title