Haberler

Hadise, Türkiye'de Kazanıp Belçika'ya Vergi Ödeyecek

Güncelleme:

Ülkemizde kazanıp Belçika'ya vergi ödeyen Hadise, bir festival için 3 buçuk milyon liraya el sıkıştı. Yani güzel şarkıcı bu yıl da Türkiye'de kazanıp Belçika'yı zengin edecek.

Türkiye'de kazandığı paraların vergisini doğup büyüdüğü Belçika'ya ödeyen Hadise, para basmaya devam ediyor! Jüri üyeliğini yaptığı TV programından haftada 75 bin lira kazanan seksi şarkıcı, rol aldığı reklamlar sayesinde de servetine servet kattı.

VERGİLERİNİ BELÇİKA'YA ÖDÜYOR

Bir çorap firmasından 1 yıllık reklam anlaşması için 750 bin dolar alan Hadise'nin bir kozmetik firmasından da 2 buçuk milyon dolar aldığı iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı, son anlaşmasını da içecek firması ile yaptı. Firmanın bu seneki festivalinde de geçen yıl olduğu gibi Hadise ile Athena'nın olacağı açıklandı.

TÜRKİYE'YE VERGİ ÖDEMEMİŞ!

Gençlik Festivali kapsamında 5-28 Ağustos tarihleri arasında 20'den fazla şehir dolaşacak olan Hadise'nin karşılığında 3 milyon 500 bin lira ücret alacağı iddia edildi. Cesur şarkıcı, geçen yıl da aynı festival sayesinde 3 milyon lirayı cebine indirmiş ve bunun tek kuruşunu bile Türkiye'ye vergi olarak ödememiş.

ATHENA'YI 2'YE KATLADI

Hadise ile aynı festivalde sahne alacak olan Athena'nın da 1 milyon 750 bin lira ücret alacağı konuşuluyor. Böylece güzel şarkıcı, aynı programda jürilik yaptığı Gökhan Özoğuz'u ücrette 2'ye katlamış oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Belçika Türkiye Athena Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (164)

lazoğlu:

burdaki hırsızlara ödeyeceğnie oraya ödesib bravo gözüme girdin

8
60
yanıtYanıtla
omermobilWeb@haberler.com:

Bilal erdogan oturdugu yerden halkin milyarlarini calar dis ulke banka kasalarini doldurur sorun olmaz bu kiz emek verip kazanir hemen hain damgasi yer bizim halk cok cahil. Bilal 20 milyar caldiysa bu yirmi bin tane milyon yapar. Yirmi bin kisi birer milyon calsa ulke karisir toplu gidince goze batmiyor akp doneminde 200 milyar dolar calinmis..... dokunmayin hadiseye o calisip kazaniyor parasini istedigi gibi istedigi yerde yer

22
23
yanıtYanıtla
Bu ülkeye...Mobil-IOS:

Bu Ülkeye vergi ödemeyen burada iş yapmamalı,bunun konserine gidene de yuh olsun!!

37
2
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

HADİSE NİN SUÇU YOK ONU MEŞHUR EDENLERİN GÜNDEMDE TUTANLARIN SUÇ. ( ACUN)

33
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu ülkenin başı ne ki sonu ne olsun. .

15
18
yanıtYanıtla
CagatayMobil-IOS:

Bi vatan hainini daha besliyoruz

22
9
yanıtYanıtla
gerçekler acıdırmobilWeb@haberler.com:

Suç buna prim veren mallarda.. bunu zengin ettiniz orasına burasına bakalım diye, zaten namus haysiyet varmıki bunda. Basın daha basın bu doymak bilmeyene paralarınızı Türkiyeyi yemiş bitirmis doymamış. Sizde hâlâ ööyle devam edin bakalım. Hey yavrum Memleketim ne günlere kaldık bee

29
0
yanıtYanıtla
32:

bunların hepsi vatan haini . . .

28
0
yanıtYanıtla
..mobilWeb@haberler.com:

Gitsin belcikada yasasin ozaman Türkiyede ne isi var

26
1
yanıtYanıtla
CEMAL SAYGIN:

Belçika insanı zeki, Hadise gibi balon şarkıcıları meşhir etmez. Bizim gibi kendini dindar olarak niteleyen insanların olduğu ülkelerde soyunarak para kazanır ama, halkımız dindar ya, nasıl dindarlıksa, hep sözde dindar. Allahı peygamberi ağzından düşürmeyen arkadaşlarım var, internette veya televizyonda Hadise''yi görünce dipleri düşüyor. Bizim insanımızdan umudum yok benim.

22
5
yanıtYanıtla
Tüm 164 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title