Haberler

Hadise Kendisini Bikinili Yakalayana Hediye Verecek

Güncelleme:

Hadise, objektiflere yakalanmamak için yaz tatillerinde yurt dışına çıktığını söyledi. Güzel şarkıcı ayrıca "Beni bikinili yakalayana hediye vereceğim." dedi.

Hadise, bayramın ikinci günü Kıbrıs'ta sahneye çıktı. Konser öncesi kulisinde habercilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, objektiflere yakalanmamak için yaz tatillerinde yurtdışına çıktığını söyledi.

"BİKİNİLİ YAKALAYANA HEDİYE VERECEĞİM"

Gazetecilerle iddialaşan Hadise, "Yazın gazetecilerin olmadığı yerleri, daha çok yurtdışını tercih ediyorum. Beni tatil yaparken bulana hediyem var." dedi.

Hadise geçen yıl bikinili şekilde böyle yakalanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıbrıs Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (70)

zinedine:

bikinili yakalamaya gerek yok, giydiğin kıyafetler bikinidenb daha fazla açık veriyor.

54
0
yanıtYanıtla
şevkisatı:

dünya güzeli bir kadınsın hadise

3
36
yanıtYanıtla
Sıtkı ERCANMobil-IOS:

Bikinili görmeye gerek yok zaten her yerin açıkda

32
0
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

BIRAK BİKİNİLİ FOTOĞRAFI, GİYİNİK FOTOĞRAFINI BULANA HELAL OLSUN. BİKİNİLİ FOTOĞRAF DEMİŞ. TABİİ BULAMAZSINIZ. MEVCUT FOTOĞRAFLARA DİKKATLİ BAKIN MİLLET. 60 YAŞINDA ÜÇ ÇOCUK DOĞURMUŞ KADIN KALÇALARI GİBİ. BİR BAKANIN BİR DAHA BAKASI GELİRSE NE OLAYIM. NE ZEVKSİZ MAGAZİN MEDYAMIZ VAR. ZORLA BU ÇİRKİNİ HEPİMİZE KAKALAMAYA ÇALIŞIYORLAR.

27
4
yanıtYanıtla
Bopo:

Seni bikinili görsek ne zaten göreceğimiz kadar görüyoruz sahne kostümlerinden.

27
2
yanıtYanıtla
SerhatMobil-IOS:

Olaya bak, zaten çıplaksın, salak neyi yakalacaklar, alem teneke olmuş

27
2
yanıtYanıtla
ahmet trMobil-IOS:

Ülke kan ağlıyor kadındaki derde bak

24
4
yanıtYanıtla
HAHA GÜLEYİM BARİ:

HEP DONSUZ VE ÜSTSÜZ DOLAŞTIĞI İÇİN KİMSE BİKİNİLİ YAKALAYAMAZ HAKLI YANİ.

21
0
yanıtYanıtla
ISPARTANIN DİKENİ:

bunun mezarında kocanman bir yılan bekliyor epeyce büyük yılan

17
3
yanıtYanıtla
haha:

ha bikini giyinmissin, ha sahneye cikmissin. . . ne fark eder :)

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title