Haberler

Hadise ile Ahmet Kural Arasında Sürpriz Yakınlaşma

Güncelleme:

Hadise'nin, önceki gece yarısı evinin olduğu Levent Loft'tan oyuncu Ahmet Kural ile birlikte taksiye binip Maslak'ta yapılan özel bir partiye katıldığı iddia edildi.

Hadise kural tanımıyor...Ünlü şarkıcının önceki gece yarısı evinin olduğu Levent Loft'tan oyuncu Ahmet Kural ile birlikte taksiye binip Maslak'ta Serdar Bilgili'nin davetine katıldığı iddia edildi.

AHMET KURAL'LA YAKINLAŞTI

Bu iddia magazin dünyasını sarsacak! Geçen hafta gece kulübünde tanıştığı bir erkekle el ele eğlenirken görüntülenen şarkıcı Hadise, önceki gece yakışıklı oyuncu Ahmet Kural'la yakınlaştı.

SERDAR BİLGİLİ'NİN DAVETİNE BİRLİKTE KATILDILAR

Habertürk'ten Esin Övet'in haberine göre, ikili Serdar Bilgili'nin davetine katıldı.

İşte Övet'in ünlü ikilinin davette yakınlaştığını anlattığı o yazısı;

"Cumartesi gece yarısını geçtikten sonra saat 03.40'ta, Maslak civarında bir taksiye biniyoruz kalabalık bir şekilde. Önde oturan arkadaşım ile taksici muhabbete başlıyor. Taksiyi kullanan beyefendi "Park Orman'ın oradan geliyorum. Az önce Levent Loft'tan Hadise ile Ahmet Kural'ı alıp oraya bıraktım" diyor.

Hayırdır inşallah demeye kalmadan, taksici bey "İçerisi lüks araba kaynıyor. Bütün ünlüler orada" diyor. "Sabah ola hayrola" diyor ve pazar sabahı küçük bir araştırma yapıyorum. Meğer Park Orman'ın içindeki bir araziyi 29 yıllığına kiralayan Serdar Bilgili, 40 kişinin katıldığı bir davet vermiş.

Çoğunluğu Yunan misafirlerin oluşturduğu gecede Ziynet Sali sahneye çıkıyor ve misafirleri coşturuyor. Davette Seray Sever ve Moris Kohen dışında Türk yok, ancak gece saat 02.00'den sonra parti hızlanıyor ve başka ünlüler de katılıyor.

Ben hâlâ Hadise ve Ahmet Kural'ın birlikte gece yarısından sonra davete katılmasına takılıyorum. Dile kolay 20 yıldır takılıyorum ben bu tarz haberlerin peşine ve nedense hep bir şeyler çıkıyor. Detaylar yakında. Takipte kalın."

Kaynak: Habertürk


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Kural Maslak Loft Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (19)

Adınızı Yazın:

hadisem çok eğleneceük :)

14
3
yanıtYanıtla
Ataner ilgar:

Yakışıııırrrr Ahmet KRAL!!!!

7
10
yanıtYanıtla
Egemen:

Ahmet yapma bu plastik karı sana yakışmaz. Sen daha güzellerine layıksın

15
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Ne var bunda ikiside bekar ve ünlü, Hadiseyi Rihannaya benzetiyorum, Hoşuna gidenle tanışıp davete katılıyor.

8
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hadise sende herkesle yakinlasiona.

12
3
yanıtYanıtla
4321:

ÇOK YAKIŞMIŞLAR

4
9
yanıtYanıtla
ELMACI GÜZELİ:

Ooooo bu fena oldu yaaa. . . . ŞOK oldum resmen ama tutmaz bu ilişki çabuk söner ben söyleyeyim

11
0
yanıtYanıtla
Zafer:

Cok ucuza gidiyosun hadise

6
1
yanıtYanıtla
EyMobil-IOS:

Aman cokta tin

5
2
yanıtYanıtla
kate uptonnun cicikleriMobil-ANDROID:

ahmet kural adamsin lan. bayiliyom bu adama

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title