Haberler

Hadise'den Sert Çıkış: Ebru Şallı'yı Tanımam

Güncelleme:

Ebru Şallı'nın pilates videolarını izleyerek zayıfladığı konuşulan Hadise "Ebru Şallı'yı hiç tanımam. Zaten benim böyle şeylerle zayıflamama gerek yok." şeklinde konuştu.

Sevgilisi Uğur Güven'den ayrılan Hadise önceki gece Karaköy'de bar çıkışı tek başına görüntülendi. Omzuna attığı kürkü ve fit görüntüsüyle dikkat çeken güzel şarkıcı, eski sevgilisi Sinan Akçıl ile birlikte olan Ebru Şallı'nın videolarını izleyip pilates yaparak zayıfladığı haberleri hatırlatılınca sinirlendi.

"BÖYLE ŞEYLERE İHTİYACIM YOK"

Yüzü asılan popçu, "Tanımadığım insanlarla beni yan yana getirmelerine bir anlam veremiyorum" diyerek muhabirlere çıkıştı.

Sözlerine "Ebru Şallı'yı hiç tanımam. Zaten benim böyle şeylerle zayıflamama gerek yok" diye devam eden Hadise otomobiline binip gözden kayboldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Uğur Güven Ebru Şallı Karaköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

Toyiki:

Kıs günü yazlik pabuç ne alaka

70
1
yanıtYanıtla
berk:

Aferin hadisecim ben de zaten öyle konusma ni bekliyordum.sen bitanesin.ne ebrusu.senle kimse yarisamaz.hem bu halin süper.muhatap olma sen onlarla.aldirma onlara.kıskanıyorlar seni

9
36
yanıtYanıtla
....:

tanımazsan tanıma ebru da seni tanımıyordur zaten kıskanç

27
6
yanıtYanıtla
!Mobil-IOS:

Tam eziksin be hadise

28
3
yanıtYanıtla
seko:

bukadar cirkin bir kadin olamaz . . . . düsünün birde yaptigi makyaji bakimi . . . . . . bide cirkin kadin yok diyorlar . . al sana hadise . . .

27
4
yanıtYanıtla
Ah YAlan Dünyada...:

hayat size guzel ne tasa ne dert bas bas paraları oraya buraya. . Anca etleri butları höpletmekten semirttiğiniz bi taraflarınızı eritcem diye uğraşın. . Bizim abartısız 9 yıllık kazancımızı inanılması güç olsada en fazla 2 günde toplayıp üzerine 1 gündede harcayıveren değişik tipler. .

27
1
yanıtYanıtla
Adsız:

Hadise şişkosun

21
1
yanıtYanıtla
Vatandaş 10Mobil-IOS:

Hadise haklı, Hadise sadece fiziğinle düzgün değil, heryeriyle düzgün, hemde süper bir insan! Ayrıca Ebru ile kıyaslanacak kadar düşük seviyede değil! Hadisenin kilo ile zate problemi yok, heryeri mükemmel!!! SEN OLDUĞUN GİBİ KAL HADİSE!!!!!!Bırak millet çatlasın

4
16
yanıtYanıtla
perttaxMobil-ANDROID:

HADIYESI BRUXELSE TANISALAR NOLURKI ZATEN.TURKIYE KOYLULERININ DOLUSTUGU VE HEPSININ WC TEMIZLEME UGRUNA ISRARLA KALDIGI YER.GELINDE ULKENIZDE ADAM GIBI YASAYIN.OORDA YUZUNUZE BAKAN BILE YOK

17
2
yanıtYanıtla
kral:

kötü mü bakta kızdan örnek al biraz sende spor yap. yarın öbürgün ya şekerin ya tansiyonu fırlar şekerim.

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title