Haberler

Hacıosmanoğlu 1 Yıl Süre İstedi

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor taraftarından şampiyonluk için bir yıl süre istedi.

Sakarya'nın Akyazı İlçesinde Trabzonlular Derneği'nin açılışına katılan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor taraftarından şampiyonluk için bir yıl süre istedi.

"TRABZONSPOR'U ŞAMPİYON YAPMAK YETMEZ"

Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün Trabzonlular Derneği'nin açılışı için Sakarya'nın Akyazı İlçesine geldi. İlçeye gelişinde 'Büyük Başkan' tezahüratları eşliğinde karşılanan İbrahim Hacıosmanoğlu, ilçe merkezindeki kısa yürüyüşün ardından dernek binasına güçlükle ulaşabildi. Burada yaptığı konuşmada 'Büyük Başkan' tezahüratına değinen Başkan Hacıosmanoğlu; "Büyük başkan tezahüratları yapıyorsunuz. Önce büyük başkan olmayı hak edelim, daha sonra bağırırsınız. Büyük başkan olabilmek için Trabzsonspor'u şampiyon yapmak yetmez. Avrupa şampiyonu yapmamız lazım ki, büyük başkan olalım. Ben hep söylüyorum, ben Trabzonspor başkanı değilim, Trabzonspor sevdalılarına hizmet etmek için varım" dedi.

"HESAP SORMAK LAZIM"

Göreve geldikten sonra kulüp yönetiminde önemli değişiklikler yaptıklarını söyleyen Hacıosmanoğlu, kulüpten nemalanan bazı kesimlerin kendisini sevmediğine dikkat çekti. Hacıosmanoğlu; "Tabi biz Trabzon'da anlayışı değiştirdik, çok şeyi değiştirdik, o yüzden bizi halkın dışında Trabzon'da sevmeyenler var. Trabzon'u bu hale getirenlerden hesap sormak lazım. Sadece sağa sola transferlere giden paraları söylemiyorum, nemalanan kısımdan kestiğimiz senelik 10 Milyon TL'nin üzerinde bir para. Bu seneyi kayıp olarak geçirdik ama dikkat ettiyseniz bütün kongre sürelerinde hep şunu söyledim. Her kimse şunu söylüyorsa; önümüzdeki sene transfer yapacağım, Trabzonspor'u şampiyon yapacağım, önce kendini sonra sizi kandırıyordur. Ben seçim sürecinde de bunlar söyledim. Trabzonspor'da köklü değişime, yeniden yapılanmaya ihtiyacı var dedim. Anlayış değişikliğine ihtiyacı var dedim" diye konuştu.

"PARASIZLIKTAN TRANSFER YAPAMADIK"

Transfer konusunda yapılan eleştirilere de cevap veren Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu; "Transfer neden yapmıyorsunuz diyorlar. Transferi parasızlıktan yapmadık. Elimizdeki oyuncular, transfer yap baskılarına boyun eğilip yapıldı. Şimdi elimizdeki oyuncuları para verip göndermeye çalışıyoruz. Trabzonspor'un direk 11'de oynayacak 4 tane yabancı futbolcuya ihtiyacı var. Bu oyuncular yedek kulübesinde oturmayacak" dedi.

ŞAMPİYONLUK İÇİN 1 YIL SÜRE İSTEDİ

Takımın ligdeki pozisyonu sebebiyle eleştiriler alan Başkan Hacıosmanoğlu son onlarak taraftara seslenerek süre istedi. Hacıosmanoğlu; "Bundan önceki yönetimlere uzun sürelere verildi. Bize çok değil 1 sene süre versinler Trabzonspor sevdalıları. Başaramazsak Trabzonspor sevdalısı olarak gereğini yaparız, takımımızı tribünden desteklemesini de biliriz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Trabzonspor Sakarya Akyazı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title