Haberler

Hacı Sabancı, Özge Ulusoy'a Araç Tahsis Etti

Güncelleme:

Hacı Sabancı, manken sevgilisi Özge Ulusoy'a şoförü ile birlikte son model aracını tahsis etti. Ulusoy, gazetecileri görünce şoförü arayıp aracı uzaklaştırdı.

İş adamı Hacı Sabancı ile geçtiğimiz aylarda barışıp ilişkilerine ikinci şans veren manken Özge Ulusoy, önceki gün Bebek'te görüntülendi.

SA PLAKALI ARAÇ

Eczane çıkışı sevgilisi Hacı Sabancı'nın şoförü ile beraber tahsis ettiği '34 SA 737' plakalı son model aracına binmek isteyen Ulusoy, gazeteci engeline takıldı. Arabaya binmek istediği sırada görüntüleneceğini fark eden Ulusoy, şoförünü arayarak uzaklaşmasını istedi.

Yaz sonunda barışan aşıklar, iki hafta önce Ulusoy'un doğum günü nedeniylea Venedik'te başbaşa iki gün geçirmişti. Sabancı, tatil için geceliği 7 bin Euro olan Hotel Danieli'de yer ayırttığı iddialarını sert şekilde reddetmiş, "Bazı gazeteci arkadaşlar, ya para mefhumunu bilmiyorlar ya da beni aptal zannediyorlar. Umarım ikincisi değildir" demişti.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Hacı Sabancı Özge Ulusoy Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (18)

DERSİMLİ:

ÇİRKİN ERKEK YOKTUR AZ PARA VARDIR!!!

25
1
yanıtYanıtla
asutay12:

demi bir fakire ekmek vermez ama bir fıstıga dünyayı feda eder ah içi boş dünya. . .

16
1
yanıtYanıtla
umut fakirin ekmegidir:

şu sayısaldan parayı bende tutursam degil 1 kadın 10 kadın 100 kadınla alem yapacam ama nerde oynadık 12 tl kupon bakam ne olcak

16
1
yanıtYanıtla
ZENGİN ADAMIN HALİ BAŞKA:

ZENGİNİN MALI ZÜGÜRTÜN CENESİNİ YORARMIŞ

15
1
yanıtYanıtla
bahadır:

o araba luks mu oluyor sımdı

13
1
yanıtYanıtla
ASLAN BEY:

ÇAĞIMIZDA ONDAN DAHA LÜKSLERİ OLDUĞU İÇİN ONU HOR GÖRMEN NORMAL AMA SONUÇTA LÜKS ARAÇ KATAGORİSİNDE VE ONUN ADI BMW HE BİDE ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ O ARABADAN SENDE VARMIŞ GİBİSİNDEN KONUŞUYORSUN. . .

yanıt0
yanıt0
ahmet akmanmobilWeb@haberler.com:

Özge gömüyu bulmuş

12
0
yanıtYanıtla
DERSİMLİ:

PARAYLA SAADET OLMAZ GELSİN YÜZÜNE TÜKÜRECEM.

10
1
yanıtYanıtla
Serkan:

Sizen e kardeşim milletin özel hayatından, ayıp ya, bu kadar da özel hayatlarına müdahele etmeyin,

8
3
yanıtYanıtla
zengin avcısı:

kadın resmen zengin avcısı lan

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title