Haberler

40 Yıllık Hacı Murat'ı Cem Yılmaz'a Bile Satmadı

Güncelleme:

Amasya'da yaşayan oto elektrik ustası 'Hacı Murat' olarak adlandırılan ve şu anda 2 bin kilometrede bulunan 40 yıllık Murat 124 marka otomobilini, kimseye satmıyor.

Amasya'da, Merzifon Sanayi Sitesi’nde 55 yıldır oto elektrik tamirhanesi işleten Basri Coşkun, 1980 yılında 165 liraya satın aldığı 1976 model Murat 124 marka otomobile adeta gözü gibi bakıyor. Cem Yılmaz'ın bile peşine düştüğü aracı kimseye satmıyor.
HER GÜN BAKIM YAPIYOR
Birkaç defa bindikten sonra içine park ettiği tamirhanenin önüne masa koyup ve raf yaptırdığı için aracını çıkarmanın güç olduğunu belirten evli ve 1 çocuk babası Basri Coşkun, aracın her gün içini, dışını sildiğini, ayrıca tekerlerinin havasının inmemesi içinde altına tahta kızak yerleştirdiğini söyledi.
"CEM YILMAZ KENDİSİ GELDİ BAKTI AMA BEN ONU TANIMADI"
Kilometresi 2 bin kilometrede olan aracın tüm parçalarının orijinal olduğunu, bunun için de çok sayıda müşterisinin çıktığını, hatta 10 yıl önce klasik otomobil tutkusuyla tanınan ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın da tamirhanesine kadar gelip aracı satın almak istediğini anlatan 71 yaşındaki Coşkun, “Bu arabadan bahsetmişler. Özellikle kendisi geldi. Baktı, inceledi. ‘Ben bu arabayı alayım’ dedi. ‘Satmıyorum’ dedim. Tanımadım. Müşteri zannettim. Arkadaşım ‘sen bunu tanıdın mı’ dedi. ‘Cem Yılmaz. Komedyen’ dedi. Benim ondan sonra jeton düştü” diye konuştu.
30 YILLIK MOTOSİKLETİNİ DE SATMAYACAK
Coşkun, Cem Yılmaz’ın Mercedes marka araçla takas teklifini de geri çevirdiğini anlatan Coşkun, araçla birlikte yine tamirhanesinde bulunan 30 yıllık kullanılmamış motosikleti de ömrünün sonuna kadar elinde tutmaya kararlı olduğunu kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Basri Coşkun Cem Yılmaz Amasya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500

Yorumlar (15)

sabri reis:

eee amacın ne dede anlamadıkkı. . . buyuk paralara satta okul camı yada fakır fukaraya yardımın olsun. . .

11
8
yanıtYanıtla
oyuncu:

adamın bi amacı yok güzel kardeşim. . habercıler gelmiş sorularını cevaplıyor sadece. . ayrıca sen kesin satar parasıyla camı okul yaptırırdın ağzı olan boşboş konusuyor yaww

yanıt0
yanıt0
reizz:

konusma o zaman

yanıt0
yanıt0
adasahili:

ahanda yazıyom 1 haftaya kadar hırsızlar bu arabayı uçurur

11
2
yanıtYanıtla
James:

Turkler cok pinti. . .

1
7
yanıtYanıtla
ceko:

cebine sok

6
2
yanıtYanıtla
ugur:

uöursa nolacak bu araba sadece bu amcada var :D anlamicakmı millet

yanıt0
yanıt0
MELEK ASKER..........?:

TÜRKİYE AB İLİŞKİLERİ ŞANS KADER KISMETE DÖNMÜŞTÜR. . . YA BİR TOMBALA OYNADIM 4. ÇİNKODA TOMBALA YAPIP İŞİN İŞİNDEN ÇIKTIM. . . SAYIN CEM YILMAZ ABİMİZİN BU KONULARDA DAHA TECRÜBELİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ. . . BİZLERİ GÜLMEKTEN AĞLATIYOR. . . YA KENDİSİ OLUR YA ŞAHAN OLUR YADA HER İKİSİDE OLUR . . . . AB TÜRKİYE İLİŞKİLERİNİ ANLATAN KOMEDİ FİLMLERİNE İHTİYACIMIZ VAR. . . İŞ ARTIK ÇIĞRINDAN ÇIKTIYA KARDEŞİM İŞİMİZ TOMBALAYA KALDI. . . YOKSA SİHİR YAPIP BÜYÜCÜLÜKLE, ŞAMANİZİMLE YADA PUTPERESTLİKLE Mİ AB ''YE GİRECEĞİZ ANLAMIYORUM. . . . . YILDIZLAR İLMİ YADA KAHVE FALIDA OLABİLİR AYRICA BUNUDA SÖYLEYEYİM. . . . . . . . . . ?

3
3
yanıtYanıtla
ALOHA:

'''' O HEVES O HEYECAN BAŞKA BİR ŞEY '''' ADAMIN PARA İLE İŞİ YOK BAZI ŞEYLERİ AŞMIŞ. . .

3
3
yanıtYanıtla
ahmet:

haymaaşlah 8 silindirli araba gibi sesi)):: yahu amcam o teneke yıgını içinde yılarca yolda kaza yapan lar ölenler sakat kalan lar araştırda gör neyini övüyorsun

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title