Haberler

Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde Mezuniyet Sevinci

Nevşehir'de Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden 20015-2016 öğretim yılında toplam 2990 öğrenci mezun oldu.

Nevşehir'de Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden 20015-2016 öğretim yılında toplam 2990 öğrenci mezun oldu.

Prof. Dr. Filiz Kılıç Yerleşkesi Çim Sahada düzenlenen mezuniyet törenine; Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Rektör, Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlyas Gökhan ve Prof. Dr. H. Abdullah Şengül, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, üniversitemiz akademik birim yöneticileri, akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının idari amirleri, davetliler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Törende, üniversitenin lisans programları birinciliğini paylaşan Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Firdevs Yönet ile Turizm Fakültesi öğrencisi Afife Büşra Işıldak ile Öğrenci Konseyi Başkanı İlhan Aktaş birer konuşma yaptı.

Açılışta konuşan Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, velilere teşekkür edererk, "Sizleri böyle evlatlar yetiştirdiğiniz için kutluyorum. Bizler de hocaları olarak, evlatlarınızın size yaşattığı bu gururda pay sahibi olmanın mutluluğunu ayrıca yaşıyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaket verildi.

Tören, Firdevs Yönet ve Afife Işıldak'ın Mezuniyet Kütüğüne plaka çakmalarının ardından öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla son buldu.

- Nevşehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlyas Gökhan Hacı Bektaş Filiz Kılıç Nevşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title