Haberler

Batı Afrika Ülkelerine Hac ve Umre Vizesi Yok!

Güncelleme:

Suudi Arabistan, bu sene Batı Afrika ülkelerinden Hac ve Umre için ülkesine gelecek kişileri 'Ebola virüsü' nedeniyle kabul etmeme kararı aldı.

Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Ebola Virüsü’nün görüldüğü Sierra Leone, Gine ve Liberya’dan gelenlerin Hac ve Umre için ülkeye girmelerine izin verilmeyecek.

BAKANLIK DUYURDU

Sağlık Bakanlığı adına açıklamalarda bulunan Dr. Khalid Marghalani, Dışişleri Bakanlığı’yla beraber çalıştıklarını ve bu ülkelerden gelen kimsenin ülkeye alınmayacağı doğruladı.

BATI AFRİKA'DAN GELENLER HACCA GİDEMİYOR

Olası bir salgının önüne geçmek için Batı Afrika’dan gelecek Hacı adaylarını veto eden Suudi Arabistan, sınır kapıları ve havaalanlarında bulunan personeline virüsün tespitine yönelik eğitim veriyor.

Ebola Virüsü’nün yüzlece kişinin ölümüne sebep olduğu Batı Afrika ülkelerinden Hac veya Umre için ülkesine gelmek isteyen kişilere vize vermeyen Suudi Arabistan, bu sayede ülkesinde meydana gelebilecek olası bir salgının önüne geçmeyi hedefliyor.

887 KİŞİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLDU

Dünya Sağlık Örgütü’nün açıklamalarına göre virüs, Batı Afrika’da şu ana kadar 887 kişinin ölümüne sebep oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Suudi Arabistan Afrika Hac Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (32)

MAHAVATAR BABAJI:

Keşke İsrail veya Işid Mekkeli Araplarla da Savaşsa Da Kabe Yıkılsa, işte O zaman Bize Dini Hakikat Diye Anlatılan, Kabe''yi Allah Koruyor Masallarının Gerçek Dışı Olduğunu Anlardık. Ve Kabe''nin Kutsal Olmadığını Herkes Görürdü, Ebabil Kuşları Da Yardıma Filan Gelmezdi, Müslümanlar Daha Gerçekçi ve Akılcı Şeylere İnanmayı Seçmek Zorunda Kalırdı Ve İslam Mensuplarının İstikameti Değişip Daha Medeni İnsanlar Olurlardı Belki De

8
32
yanıtYanıtla
fıratm@m.m:

Allah belasını verecektir siz dinsiz köpeklerin dinimiz olan islam dini bunun rahatlığını bize vermiştir. Gün gelecekti gerçek dışı dediğin objeler için bu dine inanmadıgınız. Icin kahrolacaksınız sen ve senin gibiler hak ettiğiniz bir ölüm ve ebedi cehennemde sızlanacaksınız o zaman masal dediğin şeyler hırsızlığı gosterecektir

yanıt0
yanıt0
asdaliozbakir1@hotmail.com:

Açta kuran oku orda aynen senin gibiler anlatılıyor ebediyete geldiklerinde vah biz yanılmışız bizi geri gönder yarab sana ibadet edelim diyeceksiniz işte ozaman anlarsın neyin gerçek neyin yalan olduğunu

yanıt0
yanıt0
HYTftmm-@outlook.com:

MAHAVATAR BABAJI: snin inandığın dini bi bizede söylesene ALLAH''I inkar eden cahil cahiliyet döneminden gelenler dinimizi yozlaştırmaya çalışıyorlar ve sn istedğin kadar inkar et kutsal mekke medine yok de ama ONU KORUYAN TEK RABBİMİZ VARDİR BİZİM ama sn at gözlüklerini taktığın için bişey görmek istemiyorsun kalkta bi KUR-AN-I KERİM OKU...

yanıt0
yanıt0
.berat.turkmen@hotmail.com:

Korkma yıkılmaz Araplar işid gibi laf cambazları varsa GERÇEK MÜSLÜMANARDA VAR

yanıt0
yanıt0
asdemoq@mynet.com:

kıyamet alametlerinden birisi de kabenin yıkılıp bir daha yapılamamasıdır yani Ahir zamanda kabeyi Allah korumayacak, oku da öğren biraz

yanıt0
yanıt0
KraLF_Can1905@hotmail.com:

Mahavatar BabaJı Sana Küfür Etmeyecem :) ALLAH Cc Hidayet - Akıl - Fİkir - iMAN versin ..

yanıt0
yanıt0
adanalımehmetpakdil@hotmail.com:

ey mahavatar sen allahtan korkmazmıs kafir

yanıt0
yanıt0
MAHAVATAR BABAJImahavatar@gmail.com:

Ne Korkucam Ayol, Ne Güzel Yaratmış İşte, Severim Ben Allah''ı, Benim Sevdiğim Allah Mekkeli Müşriklerin Arasından Peygamber Neyim Çıkarmaz, Hac Gibi Saçma Bir Şeyi De Emretmez. Allah Birdir.

yanıt0
yanıt0
Kobal:

Vize verirken saglik kontroluna sokarsin olur biter, kimsenin hac ibadetini elinden alamazsin !

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title