Haberler

Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık?

Güncelleme:

Kargo şirketleri vatandaşın hayatını kolaylaştıran kuruluşlardır. Kargolarımızı hızlıca başkalarına göndermek için kargolara ihtiyaç duyuyoruz. Peki, Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık?

Yurtiçi Kargo Cumartesi açık mı? sorusu vatandaşın arama motorlarında sıklıkla araştırdığı konulardan biri. Kargo ile işi olan vatandaşlar kargoların çalışma saatlerini araştırıyor. Merak edilen sorulardan biri ise Yurtiçi Kargo Cumartesi açık mı? Araştırılıyor. Peki, Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? İşte merak edilenler...

YURTİÇİ KARGO HAFTA SONU AÇIK MI?

Her kargo şirketinin olduğu gibi Yurtiçi kargo da hafta sonu çalışma saatleri belli. Yurtiçi Kargo'nun kendi internet sayfasındaki açıklaması şöyle;

"Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişimiz devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerimizin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerimizde yapılmaktadır." Yurtiçi Kargo hafta içi saat 09:00'da başlayarak 18:00'a kadar çalışmaktadır. 09:00 ile 18:00 saatleri arasında Yurtiçi Kargo hizmeti alabilirsiniz.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Gündem Yaşam Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title