Haberler

Yılmaz Erdoğan'ın başrol olduğu İnci Taneleri dizisinin fragmanı tepki çekti

Güncelleme:

Yılmaz Erdoğan'ın hem yazdığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Karısını öldürmekle suçlanan öğretmen Azem'in hikayesinin anlatıldığı dizinin fragmanındaki "Senin aşkın değil sadece failin olmak da varmış" sözleri izleyicileri küplere bindirdi.

Karısını öldürmekle suçlanan öğretmen Azem'in hikayesini anlatıldığı dizinin fragmanındaki

Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünü oynadığı Kanal D'nin yeni dizisi İnci Taneleri'nden beklenen fragman geldi. Karısını öldürmekle suçlanan öğretmenin hikayesinin anlatıldığı fragmanda "Senin aşkın değil sadece failin olmak da varmış" sözleri izleyicilerin tepkisini çekti.

"CİNAYETİ ROMANTİZE EDİYORSUNUZ"

"İstanbul'da inanılmaz olaylar zincirine bir yenisi daha eklendi" cümlesi ile başlayan tanıtımda, kendisi gibi öğretmen olan karısını öldürmekle suçlanan Yılmaz Erdoğan'ın oynadığı Azem'in gözaltına alındığı anlar yer aldı. Fragmandaki "Senin aşkın değil sadece failin olmak da varmış" sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Kısa sürede gündem olan tanıtım ve Yılmaz Erdoğan için "Cinayeti romantize mi ediyorsunuz, bu kadar da olmaz" yorumu yapıldı.

İşte fragman için yapılan bazı yorumlar...

Yılmaz Erdoğan'ın başrol olduğu İnci Taneleri dizisinin fragmanı tepki çekti

Yılmaz Erdoğan'ın başrol olduğu İnci Taneleri dizisinin fragmanı tepki çekti

Yılmaz Erdoğan'ın başrol olduğu İnci Taneleri dizisinin fragmanı tepki çekti

Yılmaz Erdoğan'ın başrol olduğu İnci Taneleri dizisinin fragmanı tepki çekti

Ecem Altan
Haberler.com - Televizyon

Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri Televizyon Magazin Haberler

500

Yorumlar (21)

Bülent Aykur:

İzlemeden yine tek cümleyle yorum yapmışlar. İşte bu Türk seyircisinin aklının ne kadar yüzeysel olduğu gösteriyor. Dizide de büyük ihtimal adam karısını öldürmemiş ama cinayet üstüne kalmıştır göreceksiniz.

212
58
yanıtYanıtla
Cevap :

Sizde izlememişsiniz ama yorum yapıyorsunuz. Bu durumda sizin mantığınıza göre sizinde yüzeysel olduğunuzu gösteriyor.

yanıt75
yanıt86
YURİ MAKAROV:

Aga siz Türkler dizileri, filmleri neden gerçek zannediyorsunuz...? Yanlış hatırlamıyorsam Süleyman Çakır'ın da cenaze namazını kılmıştınız. :)))

90
24
yanıtYanıtla
Muharrem Saygın:

Gerçekten anlayamıyorum. Aşk-ı Memnu izleyince amcanızın hanımıyla birlikte oluyor musunuz? Yaprak Dökümü izleyince kardeşinizin kocasıyla kaçıyor musunuz? Yeni Gelin izleyip eşinize kadın ayarlıyor musunuz? Yasak Elma izleyip kocanıza kadın ayarlıyor musunuz? Bu nasıl mantık?? Diziyle gerçeği ayırt etmemiz gerekmiyor mu artık? Yıl olmuş 2024 insanlar hala dizilere Don Kişotluk yapma derdinde inanılır gibi değil.

74
13
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Birader bu saydıklarının hepsi 5 kat arttı dizilerden sonra. Sen hangi dünyadansın?? Boş boş konuşma, asıl sen Dön Kişotluk yapma!!

yanıt4
yanıt44
Ozzy Bjk:

Birader senin bu yazdıkların 5 kat arttı bu dizilerden sonra. Boş boş konuşup asıl sen Don Kişotluk yapma!!

yanıt0
yanıt1
Muharrem Saygın:

Bunların hepsi arttı diyen arkadaş, bunlar zaten vardı ve gerektiği kasar fazlaydı sadece o zamanlar sosyal medya falan o kadar gelişmediğinden göremiyordun. İstersen git arşivde tüm eski gazetelerin 2.-3. sayfa haberlerini oku bak bakalım neler neler vardı. Diziler sebep değil, sonuçtur. Bir nevi ayna tutarlar, aynaları kırarak gerçekleri değiştiremezsiniz.

yanıt2
yanıt0
Muharrem Saygın:

Bunların hepsi arttı diyen arkadaş, bunlar zaten vardı ve gerektiği kadar fazlaydı sadece o zamanlar sosyal medya falan o kadar gelişmediğinden göremiyordun. İstersen git arşivde tüm eski gazetelerin 2.-3. sayfa haberlerini oku bak bakalım neler neler vardı. Diziler sebep değil, sonuçtur. Bir nevi ayna tutarlar, aynaları kırarak gerçekleri değiştiremezsiniz.

yanıt44
yanıt3
Erkan Arslan:

iste Kadin Cinayetlerinin En iyi örnegi önceki Dizilerde Hemen Hemen Ayni Kadina Sidetti Bu Tür Dizilerde izleyen Ergenler illerki Yasantilarinda Bilinc Alti Vs Söz Konusu Ayrilmak Olsumu Ya Benimsin Ya Kara Topragin Hesabi

18
50
yanıtYanıtla
Melek Taşçı:

Daha izlemeden tek cümleyle tüm filmi anlayacak yetenekteyseniz helal olsun ne diyeyim. Daha diziyi hiç izlemediniz bile. Belki de adam bir kaza yapmış ve direksiyonda da kendisi varmış. Arabadan kendisi kurtulmuş eşi kurtulamamış "onu öldürdüm failinim" diye kendini suçluyor. İzlemeden tek bir cümleyle film/dizi/insan karalamak şu anki dönemde ne kadar basit??

57
4
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title