Haberler

Voleybolda play-off serileri devam ediyor

Güncelleme:

Vodafone Sultanlar Ligi ve AXA Sigorta Efeler Ligi'nde yapılan play-off serilerinin ikinci maçları yarın ve cuma günü oynanacak. Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank'ı; Fenerbahçe Opet de Türk Hava Yolları'nı yenerek seride 1-0 öne geçti. Halkbank ve Fenerbahçe Parolapara da galip gelerek seride 1-0 avantaj sağladı.

Voleybolda, Vodafone Sultanlar Ligi ile AXA Sigorta Efeler Ligi'nde play-off 1-4 serisi ikinci karşılaşmaları yarın ve cuma günü yapılacak.

Sultanlar Ligi'nde finalistlerin belirleneceği ve İstanbul takımlarının mücadele ettiği yarı final mücadelesinde Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank'ı; Fenerbahçe Opet de Türk Hava Yolları'nı yenerek seride 1-0 avantaj sağladı.

Efeler Ligi'nde de Halkbank, Galatasaray HDI Sigorta'yı; Fenerbahçe Parolapara ise Ziraat Bankkart'ı yenerek seride 1-0 öne geçti.

Karşılaşmalar sonunda 2 galibiyete ulaşan takımın finale yükseleceği serilerde ikinci maçların programı şöyle:

Sultanlar Ligi

Yarın:

17.00 Fenerbahçe Opet-Türk Hava Yolları (Burhan Felek Vestel Voleybol)

20.00 VakıfBank-Eczacıbaşı Dynavit (Vakıfbank Spor Sarayı)

Efeler Ligi

5 Nisan Cuma:

14.00 Galatasaray HDI Sigorta-Halkbank (Burhan Felek Vestel Voleybol)

17.00 Ziraat Bankkart-Fenerbahçe Parolapara (TVF Ziraat Bankkart)

Bu arada eşitlik durumunda üçüncü karşılaşmalar, Sultanlar Ligi'nde 6 Nisan Cumartesi, Efeler Ligi'nde 8 Nisan Pazartesi günü lig sıralamasında üst sırada bulunan takımın sahasında yapılacak.

Kaynak: AA / Spor

Türk Hava Yolları Fenerbahçe Halkbank Vodafone Sigorta Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title