Haberler

Veysi Kurt kimdir? TCDD Genel Müdürü atanan Veysi Kurt kaç yaşında, nereli? Veysi Kurt hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Son zamanlarda merak edilmekte olan isimler arasında Veysi Kurt'da yer alıyor ve bu nedenle internet üzerinde Veysi Kurt kimdir? Araştırılmakta. Peki, Veysi Kurt kimdir? TCDD Genel Müdürü atanan Veysi Kurt kaç yaşında, nereli? Veysi Kurt hayatı ve biyografisi!

Veysi Kurt kimdir? Sorusu, Veysi Kurt hakkında merak edilmekte olan detayları araştıran kişiler tarafından arama motorları üzerinde sorgulatılıyor. Bu haberimizde merak eden kullanıcılar için Veysi Kurt kimdir? Sorusunu yanıtladık. Peki, Veysi Kurt kimdir? TCDD Genel Müdürü atanan Veysi Kurt kaç yaşında, nereli? Veysi Kurt hayatı ve biyografisi!

VEYSİ KURT KİMDİR?

Veysi Kurt, 1964 yılında Mardin'de doğmuştur. Eğitim hayatına İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Mühendislik Fakültesi'nde Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde başlamış ve 1983 yılında bu bölümden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından aynı yıl Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) bünyesinde göreve başlamıştır.

Kurt, kariyeri boyunca TCDD çatısı altında çeşitli görevlerde bulunmuştur. Bu görevler arasında Mühendis, Şube Müdür Yardımcısı, Şube Müdürü, Hareket Daire Başkan Yardımcısı, Hareket Daire Başkanı, TCDD Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı gibi önemli pozisyonlar bulunmaktadır. Ayrıca, 2006 yılında bir süre Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayi AŞ (TÜDEMSAŞ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevlerini üstlenmiştir.

2016 yılında TCDD Taşımacılık AŞ'de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini vekaleten üstlenmiş, 2017 yılında ise bu görevi asaleten devralmıştır. Ancak, 2019 yılında görevden alınmıştır.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Tcdd Gündem Eğitim Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title