Haberler

Ünal Işık kimdir? CHP İzmir Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

CHP İzmir Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık kaç yaşında, nereli? CHP'nin İzmir Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık'ın kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve nereden geldiği hakkında bilgi veriliyor. Ünal Işık'ın politik kariyeri ve kişisel hayatı hakkında daha fazla bilgi için okumaya devam edin.

Siyasi arenada heyecan her geçen gün daha da artıyor. 31 Mart yerel seçimi için nefesler tutuldu. Bu süreçte en merak edilen konulardan biri de partilerin il ve ilçeler için belirlediği adaylar. Vatandaşlar, seçime giderken kendileri için en doğru kararı vermek üzere adayları araştırmaya devam ediyor. CHP İzmir Gaziemir Belediye Başkan adayı ise Ünal Işık oldu. Ünal Işık kimdir? Ünal Işık nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

ÜNAL IŞIK KİMDİR?

12 Kasım 1965 yılında Kars'ın Kağızman ilçesinin Yalnızağaç Köyü'nde doğan Ünal Işık, ilkokulu köyünde tamamladıktan sonra ortaokul ve lise eğitimini 1983 yılında Kars'ta tamamladı. Liseyi bitirdikten sonra iş hayatına atıldı ve yüksek öğrenimini dışarıdan okuyarak tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İş İdaresi bölümüne kaydını yaptıran Işık, 1985 yılında muhasebe mesleğine adım attı. Özel sektörde çeşitli kuruluşlarda muhasebe elemanı, muhasebe şefi, muhasebe müdürü ve mali işler müdürlüğü gibi çeşitli görevlerde bulundu.

2005 yılında Serbest Mali Müşavir Belgesi'ni alan Ünal Işık, 2010 yılında kendi Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Bürosu'nu kurdu. Ayrıca Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız Denetçi sertifikasına sahip olan Işık, 2014 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nden Gaziemir Belediye Meclisi Üyesi olarak seçildi. 31 Mart yerel seçimleri için İzmir'de CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Işık, 2014-2019 dönem ve 2019-2024 dönem Gaziemir Belediye Meclisi Üyeliği görevine devam etmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ünal Işık Gaziemir İzmir Gündem Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title