Haberler

Ümit Özdağ felaketin yaşandığı maden sahasına alınmadı

Güncelleme:

Erzincan'da heyelan meydana gelen maden sahasına girmek isteyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, jandarma tarafından içeri alınmadı. Girişi engellenen Özdağ, "CHP ve YRP yetkilileri içeride. Bizi almıyorlar" diyerek tepki gösterdi.

Erzincan İliç'teki altın madeninde meydana gelen toprak kaymasının ardından, siyasi parti liderleri olayda ihmal olduğuna ilişkin ardı ardına tepkiler gösterdi. Bölgeye giden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, maden sahasına alınmadı.

Ümit Özdağ facianın ardından yaptığı açıklamada, "Bu madeni Zafer Partisi geçici olarak kapattırmıştık. Sonra yine açtılar. Bu felakete yol açtılar" ifadelerini kullanmıştı. Maden sahasını ziyaret etmek üzere Erzincan'a giden Özdağ, karşısında jandarmayı buldu. Alana girişi engellenen ve içeriye alınmayan Zafer Partisi lideri, "CHP ve YRP yetkilileri içeride. Bizi almıyorlar" çıkışında bulundu.

"ELBİSE VE MASKELERİMİZ PROVOKASYON OLARAK NİTELENDİRİLDİ"

Toprak kaymasının ardından alana geldiklerini ve madene yaklaşınca "acı badem" kokusu alındıklarını söyleyen Özdağ, maske ve elbiseleri giymelerinin ardından Jandarmanın elbise ve maskeleri provokasyon olarak nitelendirdiğini öne sürdü.

"HAZİRAN 2022'DE ÖNGÖRDÜĞÜMÜZ SIZINTI OLDU"

İçeriye alınmayan Ümit Özdağ 2021 sonu ve 2022 başında iki Zafer Partisi heyetinin İliç'e geldiğini ve tehlikenin büyük olduğunu söyleyerek haklarında dava açıldığını belirtti. Fırat'a siyanür sızıntısının olabileceğine dikkat çekilmesinin ardından Haziran 2022'de öngörülen sızıntının olduğunu kaydeden Özdağ, madenin kapanıp kısa bir süre sonra yeniden açıldığını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Çevre

Zafer Partisi Ümit Özdağ Erzincan Jandarma Çevre Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

Hsn:

Ümit özdağ uyarmışta bilmem ne bu adamın provokatörlükten başka bir şey yaptığını henüz görmedik iyi yapmışlar her parti gelsin bu şahıs gelmesin

208
451
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

neden, doğruları söylediği için mi

yanıt315
yanıt113
Hsn:

Doğruları herkes biliyor zaten özdağa gerek yok.Akparti chp yrp hepsi orada kimse bağırıp çağırıp milleti gaza getirmeye çalışmıyor,ama özdağın daha önceki halleri bilindiği için yine ne niyetle geldiğini herkes biliyor.Kayıplar bulunur incelemeler biter ondan sonra eleştirilecek olanlar eleştirilir.

yanıt71
yanıt199
Mehmet Vatandaş:

Hsn: demir tavında dövülür sen bu konunun bir haftaya kalmadan unutulup gitmeyeceğini söyleye biliyor musun

yanıt87
yanıt18
Hsn:

Konuşmanında bir adabı var,yanlışları dile getirmek başka milleti galeyana getirmek başka şey

yanıt23
yanıt16
özen66:

jandarmamızın ve butun guvenlık guclerımızın yanındayız. en dogrusunu yapmışlar

125
261
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Olumsuzlar daha fazla , neden acaba ??

yanıt13
yanıt11
Erkan Arslan:

İslerine Geleni Sadece Bırakırlar Adam Geçen Yıl UYARMIŞ

331
48
yanıtYanıtla
Kenan Ozkan:

Almasınlar zaten. Sirk alanı değil orası

77
193
yanıtYanıtla
GECELERİN YARGICI:

işi gücü Şaklabanlık

57
146
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title