Haberler

A Milli Kadın Voleybol Takımı, She's Mercedes platformunun konuğu oldu

Güncelleme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı, She's Mercedes platformuna konuk oldu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, She's Mercedes platformuna konuk oldu.

Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, FIVB Milletler Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan ve dünya sıralamasında bir numaraya yükselen milli takım oyuncularından Ayça Aykaç, Cansu Özbay, Gizem Örge, İlkin Aydın ve Melissa Vargas ile takım menajeri Pelin Çelik, Türkiye Voleybol Milli Takımlar Ana Sponsoru Mercedes-Benz'in ev sahipliğindeki etkinliğe katıldı. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da etkinlikte yer aldı.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü Ezgi Yıldız Kefeli, She's Mercedes'in, hedefleri olan kadınlarla hayallerini gerçeğe dönüştürmüş başarılı kadınları bir araya getirdiğini belirtti.

Kadınların birbirlerine cesaret ve güç vermesinin ana amaç olduğunu vurgulayan Ezgi Yıldız Kefeli, şunları söyledi:

"Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımımızın başarılı oyuncuları gibi rol model olan kadınlardan ilham alıyoruz. Amacımız kadınların birbirlerine ilham olarak güçlendikleri bir platform yaratmak. Mercedes-Benz olarak sporun birleştirici ve motive edici gücüne inanıyoruz ve 'Yıldızlar Oyunu Değiştirir' sloganıyla Türkiye Voleybol Federasyonu ile yaptığımız iş birliği de bu konuda çok güzel bir örnek teşkil ediyor. Mercedes-Benz'in kimliğini tanımlayan her zaman daha iyisini yapmak, fark yaratmak ve başarıyı devam ettirmek ülkemizin voleybol başarısıyla ve Filenin Sultanları ile çok örtüşüyor."

Etkinlikte A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları kendi ilham verici hikayelerini paylaştı.

Kaynak: AA / Güncel

Voleybol Mercedes Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title