Haberler

Trabzon'da Asayiş Uygulamaları Sonucunda 11 Kişi Yakalandı

Güncelleme:

Trabzon'da yapılan asayiş uygulamaları sırasında hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 11 kişi yakalandı. Ayrıca narkotik suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucu madde ele geçirilen olaylara ilişkin 11 şüpheli hakkında işlem yapıldı. İlçelerde gerçekleştirilen operasyonlarda ise kesinleşmiş hapis cezası bulunan 11 kişi yakalandı ve arama kararı bulunan 15 şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca kumar oynayan 8 kişiye ceza uygulanırken, kaçak alkol ve tütün ürünleri ele geçirildi.

Trabzon'da asayiş uygulamaları sırasında hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 11 kişi yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, son bir haftada narkotik suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında çeşitli miktarlarda esrar ve sentetik uyuşturucu ele geçirilen olaylara ilişkin 11 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

İlçelerde gerçekleştirilen operasyonlarda ise haklarında 2 ile 29 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 11 kişi yakalandı. Çeşitli suçlardan hakkında arama kararı bulunan 15 şüpheli de gözaltına alındı.

Kumar oynadıkları tespit edilen 8 kişiye 51 bin 400 lira ceza uygulandı, iki işletme sahibi hakkında tahkikat başlatıldı.

Kaçak alkol ve tütün ürünlerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarda da 9 şişe kaçak alkol, 3 şişe etil alkol ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Narkotik Trabzon 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title