Haberler

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ: Türkiye sağlık alanında büyük değişim yaşıyor

Güncelleme:

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'da yapılan Haliliye Ağız ve Diş Hastanesi Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin sağlık alanında büyük değişim ve dönüşüm yaşadığını belirtti.

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Türkiye'nin her alanda olduğu gibi sağlık alanında da büyük değişim ve dönüşüm yaşadığını bildirdi.

Bozdağ, Şanlıurfa'da "Haliliye Ağız ve Diş Hastanesi Açılış Töreni'ndeki konuşmasında, sağlığın birinci öncelikleri olduğunu ve bu alandaki eksiklerin giderilmesi için de gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Kentte AK Parti öncesindeki sağlık yatırımlarının çok düşük seviyelerde olduğunu bildiren Bozdağ, şu anda her geçen gün yeni bir hizmeti Şanlıurfalılarla buluşturmanın sevincini ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Vatandaşın her zaman hizmetin en iyisine layık olduğunu anlatan Bozdağ, şöyle devam etti:

"Türkiye'de her alanda olduğu gibi sağlık alanında da büyük değişimi ve dönüşümü yaşadık. Eksiklerimiz yok mu? var, alacağımız mesafe yok mu? var, onları da yapacağız. Ama dünle mukayese edildiği zaman bugün gerçekten iyi bir noktadayız. Mukayese edilemeyecek bir üstünlüğümüz var. İnşallah şehir hastanemiz şu anda yüzde 54 oranında tamamlanmış durumda. Artık tefrişat medikal malzeme, diğer ince kısımlar kaldı. O bittiği zaman da 1700 yataklı yeni bir hastanemiz olacak ve sağlıkta, şehir hastanesi açılabilmesi için asgari bir standart var, o standarda Şanlıurfa'mıza kavuşmuş olacak. İnşallah yeni yılın başında şehir hastanemizi, Sağlık Bakanımızın teşvikiyle belki de değerli Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla Şanlıurfalı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız."

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Abdullah Solmaz da açılışta birer konuşma yaptı.

Kaynak: AA / Politika

Bekir Bozdağ Şanlıurfa Türkiye Sağlık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title