Haberler

Sokak köpeklerini değil, parçaladıkları Tunahan'da kabahat buldu: Gün ışımadan ne cesaretle tek başına gönderiyorsunuz?

Güncelleme:

Ankara'da sokak köpeklerinin saldırısında ağır yaralanan Tunahan Yılmaz'ın yoğum bakımdaki tedavisi sürerken, suçun köpekte değil çocukta olduğunu savunan bir hayvanseverin sözleri tepki çekti. Kadın, "Gün ışımadan çocuğunuzu ne cesaretle tek başına gönderiyorsunuz? Çocuklar köpekleri sinirlendiriyorlar, Diyorlar ki 'Köpekler bize saldırdı' Önce sizin çocuklarınız saldırıyor o köpeklere. Ahlaksızlık yapmayın, dürüst olun. Burada köpekler dışında herkes suçlu. Köpeklerin hiçbir suçu yok" dedi.

Ankara'da başıboş köpeklerin saldırısında ağır yaralanan 4. sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın yoğun bakım servisindeki yaşam savaşı devam ederken, bir hayvansever kadın, suçu köpeklerde değil çocuklarda buldu. Kadın yaptığı paylaşımda, "Gün ışımadan çocuğunuzu ne cesaretle tek başına gönderiyorsunuz? Çocuklar köpekleri sinirlendiriyorlar, Diyorlar ki 'Köpekler bize saldırdı.' Önce sizin çocuklarınız saldırıyor o köpeklere. Ahlaksızlık yapmayın, dürüst olun. Burada köpekler dışında herkes suçlu. Köpeklerin hiçbir suçu yok." ifadelerini kullandı.

Sokak köpeklerini değil, parçaladıkları Tunahan'da kabahat buldu: Köpekler dışında herkes suçluTunahan Yılmaz

Ankara'nın Keçiören ilçesinde geçtiğimiz günlerde, 9 yaşındaki Tunahan Yılmaz sokak köpeklerinin saldırısında ağır yaralandı. Yılmaz'ın yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken, bir hayvansever kadın sosyal medyada yaptığı paylaşımda suçun köpeklerde değil çocukta olduğunu savundu.

"ÖNCE SİZİN ÇOCUKLARINIZ SALDIRIYOR KÖPEKLERE"

Çocukların köpekleri sinirlendirdiğini belirten kadın, köpek dışındaki herkesin suçlu olduğunu kaydetti. Hayvansever kadın şunları söyledi: "Yolda defalarca gördüm, her gün orada besleme yapıyorum. Çocuklar köpekleri sinirlendiriyorlar, sonra diyorlar ki köpekler bize saldırdı. Önce sizin çocuklarınız ve siz saldırıyorsunuz o köpeklere. Ahlaksızlık yapmayın, dürüst olun.

Sokak köpeklerini değil, parçaladıkları Tunahan'da kabahat buldu: Köpekler dışında herkes suçlu

"NE CESARETLE ÇOCUKLARINIZI TEK BAŞINIZA GÖNDERİYORSUNUZ?"

Peki ben bu aileye soruyorum: Siz gün ışımadan 9-10 yaşındaki çocuğunuzu ne cesaretle o köpeklerin orada olduğunu bile bile tek başına gönderiyorsunuz? Ne cesaretle kardeşim.

"KÖPEKLER DIŞINDA HERKES SUÇLU"

Burada köpekler dışında herkes suçlu. Köpeklerin hiçbir suçu yok. Köpekler gün ışıyana kadar bölgesini korur. Gün ışımadığı için oradan geçen canlıyı tehdit olarak görüyor. O çocuk da karanlıkta okula gittiği için böyle oldu. Bu köpekleri siz bu hale getirdiniz. Ve biz yaşadığımız sürece beslemeye devam edeceğiz. Kimse kusura bakmasın. Aç hayvan beslenmez mi ya. Siz insan değilsiniz, vicdansızsınız. Biz de mi vicdansız olalım. Sokakta köpek olur mu diyorlar. Sokakta köpek olmaz diyorsan al evinde bak o zaman! Hayvan düşmanı sana diyorum. Biz köpeklerin sokakta mutlu olduğunu biliyoruz, o yüzden sokakta besliyoruz.

Sokak köpeklerini değil, parçaladıkları Tunahan'da kabahat buldu: Köpekler dışında herkes suçlu

NE OLMUŞTU?

Ankara'nın Keçiören ilçesinde geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde okula gitmek için evinden çıkan ve sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz ağır yaralanmıştı. Olayın ardından Yılmaz, Hacettepe Üniversitesi Çocuk Hastanesi'ne sevk edilmişti. Yılmaz'ın yoğun bakım servisindeki tedavisi devam ediyor.

Sokak köpeklerini değil, parçaladıkları Tunahan'da kabahat buldu: Köpekler dışında herkes suçlu

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Güvenlik

Ankara Hayvan Hakları Güvenlik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (42)

FATİH ARSLAN:

İnşallah o besleme yaptığın bir günde senin haberini duyarız. Köpekler tarafından yiyilen psikolojik rahatsız diye..

491
32
yanıtYanıtla
TAYFUN:

Tipan yiyorsa sen gitsene onların arasına ama gündüz...

453
26
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Laik ve çağdaş cumhuriyet kadını başka söze gerek yok

219
192
yanıtYanıtla
Demir Acer :

ne alaka?!!! seninkisi kel alaka

yanıt103
yanıt66
Ozan Bey:

Kardeşim sen şaka mısın ya?Laiklikle ne alakası var? Laiklik tam olarak ne demek? Lâiklik, din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması ve her vatandaş için vicdan hürriyetinin sağlanması demektir. Atatürk'e göre “lâiklik” yalnız din ve dünya işlerinin ayrılması demek değildir. Tüm yurttaşların vicdan, ibadet ve din özgürlüğü demektir. Laik idarede din asla devlet işlerine karışmaz. Bak laikliğin anlamı ne.Sen anla diye googleden kopyaladım ayrıntılı. Vicdan özgürlüğü bu mu?

yanıt37
yanıt17
aydg:

laik ne demek desem sözlüğe bakmadan cevap veremeyecek kurtçuğa baka hele!:)))

yanıt6
yanıt6
emrah ozer:

bu olaydan bunumu anladın.

yanıt5
yanıt2
emrah ozer:

bu olaydan bunumu anladın.laiklikle ne alakası var .

yanıt5
yanıt5
Demir Acer :

sokak kopeklerinin yeri sokaklar degildir, belediye gorevini yapasin sokak hayvanlarini kisirlastirip hayvan barinaklarina yerlestirsin, bu ne ya, hele bu kadina cok sey yazarimdim fakat tum yorum sansurlenir.

282
19
yanıtYanıtla
Yavuz MERCAN:

insanı sevmemenin adı hayvansever olmuş yazık...

226
12
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title