Haberler

Sevilay Açar bulundu mu? Esra Erol'da Sevilay Açar olayı son durum ne?

Güncelleme:

Esra Erol'da programının dikkat çeken konuları arasında yer alan Sevilay Açar olayı son durumu merak etmekte olan birçok izleyici Sevilay Açar bulundu mu? Sorusunu araştırıyor. Peki, Sevilay Açar bulundu mu? Esra Erol'da Sevilay Açar olayı son durum ne?

Sevilay Açar bulundu mu? Sorusu, Esra Erol'da Sevilay Açar olayının akıbetini merak edenler tarafından araştırılıyor. ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Sevilay Açar olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette Peki, Sevilay Açar bulundu mu? Esra Erol'da Sevilay Açar olayı son durum ne?

SEVİLAY AÇAR BULUNDU MU?

4 Ocak 2024 tarihinde Sevilay Açar'ın kaybolma olayı gerçekleşiyor ve Murat Açar, kızının telefonunda bir görüşme yaparken, kızının yüz renginin değiştiğini ve sonrasında kaybolduğunu ifade ediyor. Açar, bu olayın kızının kredi kartı borcu ve çaldığı telefonla ilişkilendirildiğini dile getiriyor. Esra Erol'da 11 Ocak Perşembe günü yayınlanmakta olan bölümde Sevilay Açar'ın bulunduğu biliniyor. Buna göre Esra Erol'da 11 Ocak Perşembe günü bölümünde Sevilay Açar bulunuyor.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Esra Erol Gündem Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title