Haberler

SELİN KABAKLI KİMDİR? Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı kim, ne iş yapıyor?

Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı'nın kim olduğu ve ne iş yaptığı merak konusu oldu. Selin Kabaklı, Murat Özdemir ile evliliği sonrası gündeme geldi. Selin Kabaklı kimdir?

Ebru Gündeş ile aşk yaşadığı haberleri ile gündeme gelen iş insanı Murat Özdemir'in eski evliliği gündemde. Dubai'de Ebru Gündeş ile sessiz sedasız evlendiği iddia edilen Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı'nın hayatı merak ediliyor. Selin Kabaklı kimdir? Detaylar haberimizde...

SELİN KABAKLI KİMDİR?

Selin Kabaklı, 2002 yılında Best Model Güzeli seçilerek adını duyurmuş ve o günden bu yana modellik kariyerinde başarılı adımlar atmıştır. Kariyeri boyunca birçok önemli projede yer almış ve adından sıkça söz ettirmiştir. Özellikle, iş insanı Murat Özdemir ile 2018 yılında gerçekleştirdiği evlilikle medyanın ve kamuoyunun ilgisini üzerine çekmiştir. Ancak çiftin 2022 yılında boşandığı bilinmektedir. Boşanmanın ardından, Murat Özdemir'in ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile ilişki yaşamaya başlamasıyla Selin Kabaklı tekrar gündeme gelmiştir.

"EY RABBİM GÖRDÜKLERİMİ SEN DE GÖRDÜN"

Evlilik haberlerinin gündem olmasının ardından Selin Kabaklı'dan çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Instagram hesabından sitem dolu bir paylaşım yapan Kabaklı "Ey Rabbim, benim gördüklerimi sen de gördün. Duyduklarımı sen de duydun. Ben susup kenara çekiliyorum. Yol senin hiza senin, kul senin ceza senin" ifadelerini kullandı.

SELİN KABAKLI KİMDİR? Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı kim, ne iş yapıyor?

DUBAİ'DE EVLENDİLER

Gazete Magazin'de yer alan habere göre, günlerdir Murat Özdemir'le evleneceği iddiasıyla gündemden düşmeyen ve herhangi bir açıklama dahi yapmayan Ebru Gündeş bugün Dubai'de genç sevgilisiyle evlendi. Sadece yakın çevresinin katıldığı bir törenle evlenen Gündeş ile Özdemir'in balayı için Körfez turu yapacağı ileri sürüldü. Gündeş'in nikahtan kareleri paylaşıp paylaşmayacağı ise merak konusu oldu.

SELİN KABAKLI KİMDİR? Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı kim, ne iş yapıyor?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Murat Özdemir Ünlüler 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title