Haberler

Salih Çiçek kimdir? CHP Malatya Kale Belediye Başkan Adayı Salih Çiçek Kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Salih Çiçek kimdir? CHP Malatya Kale Belediye Başkan Adayı Salih Çiçek Kaç yaşında, nereli? Cumhuriyet Halk Partisi'nin Malatya Kale Belediye Başkan adayı olan Salih Çiçek hakkında merak edilenler gündemde. Çiçek'in kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. CHP'nin Malatya'daki belediye başkan adayı olan Salih Çiçek'in biyografisi ve detaylarına dair bilgiler araştırılıyor.

Siyasi arenada heyecan her geçen gün daha da artıyor. 31 Mart yerel seçimi için nefesler tutuldu. Bu süreçte en merak edilen konulardan biri de partilerin il ve ilçeler için belirlediği adaylar. Vatandaşlar, seçime giderken kendileri için en doğru kararı vermek üzere adayları araştırmaya devam ediyor. CHP Malatya Kale Belediye Başkan adayı ise Salih Çiçek. Salih Çiçek nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

SALİH ÇİÇEK KİMDİR?

Salih Çiçek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Malatya Kale Belediye Başkan adayıdır.

NEREDE OY KULLANACAĞIM?

Nerede oy kullanacağınızı, seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri kesinleştikten sonra e-Devlet kapısı üzerinden, www.ysk.gov.tr adresinden "Nerede Oy Kullanacağım" bölümünden YSK mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Kale Malatya 3.Sayfa Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title