Haberler

Sakaryaspor - Manisa FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sakaryaspor - Manisa FK maçı nereden izlenir?

Güncelleme:

Sakaryaspor - Manisa FK maçı birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan karşılaşmalar arasında yer alıyor ve yoğun ilgi görüyor. Bugün oynanacak olan karşılaşmanın detayları araştırılıyor. Peki, Sakaryaspor - Manisa FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sakaryaspor - Manisa FK maçı ne zaman?

2 Mart Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarından bir tanesi olan Sakaryaspor - Manisa FK maçı hakkında birçok detay merak ediliyor. Sakaryaspor - Manisa FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Konu hakkında merak edilen bir diğer detay ise Sakaryaspor - Manisa FK CANLI izleme linki var mı? Sorusu oldu. Peki, Sakaryaspor- Manisa FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sakaryaspor- Manisa FK maçı ne zaman?

SAKARYASPOR - MANİSA FK MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Sakaryaspor ile Manisa FK arasındaki Trendyol 1. Lig maçı, Türkiye'de TRT Spor, Bein Sports 2 ve beIN Sports Tod TV kanalları üzerinden canlı olarak izlenebilecek. TRT Spor, Digiturk platformunda 86. kanalda, D Smart'ta 86. kanalda, Kablo TV'de 133. kanalda, Tivibu'da 85. kanalda ve Turkcell TV+ platformunda 70. kanalda yer almakta olup, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak yayınlanacaktır. Bein Sports 2, Digiturk platformunda 78. kanalda, Kablo TV'de 233. kanalda yer alarak, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilecek.

Aynı şekilde beIN Sports Tod TV de Türksat uydusu ve internet üzerinden izlenebilecek numaralı kanallar arasında yer almaktadır. Sakaryaspor-Manisa FK maçı, 02 Mart Cumartesi günü oynanacak ve mücadele Türkiye saatiyle saat 19:00'da başlayacaktır. Maç, Sakarya Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Sakaryaspor Manisa Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title