Haberler

Sahibinden ne zaman açılacak? Sahibinden ne zaman düzelir, normale döner?

Güncelleme:

Türkiye'nin önde ilan sitesi sahibinden.com'a gece yarısından bu yana erişim problemi yaşanıyor. Sahibinden ne zaman açılacak? Sorusu, bu nedenle sitenin kullanıcıları tarafından araştırılıyor. Peki, Sahibinden ne zaman açılacak? Sahibinden ne zaman düzelir, normale döner?

İlan sitesi Sahibinden.com'a bir süredir hem web sitesi hem de uygulama üzerinden erişim sağlanamıyor. Siteye giriş yapmak isteyen kullanıcılar, "Sunucu erişim sorunu-belirtilen ada sahip bir sunucu bulunamadı" uyarısı ile karşılaşırken Sahibinden ne zaman düzelir, normale döner? Sorusu, en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki, Sahibinden ne zaman açılacak? Sahibinden ne zaman düzelir, normale döner?

SAHİBİNDEN NE ZAMAN AÇILACAK

Sitenin domain ücretinin ödenmediği ve başka bir şirketin alan adını satın aldığı iddia edilirken, Sahibinden'in sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır." denildi.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Sahibinden Türkiye Gündem Emlak Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title