Haberler

Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot verir? Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot dağıtılacak?

Güncelleme:

Rönesans Gayrimenkul'un halka arzı ile ilgili detaylar açıklandı. Sermaye Piyasası Kurulu onayının ardından, halka arzın talep toplama tarihleri ve lot dağıtımı merak konusu oldu. Rönesans Gayrimenkul 17, 18 ve 19 Nisan'da talep toplayacak ve hisse senetleri 135 lira fiyatla satılacak.

Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir? Sorusu, gerçekleştirilecek olan halka arzın talep toplanmaya başlaması ile birçok kişi tarafından araştırılıyor. Rönesans Gayrimenkul Yapı halka arzına katılacak olan yatırımcılar, talep toplama tarihlerini internet üzerinde araştırıyor Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yapılan onaylamasının ardından detaylar merak edildi. Peki, Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir? Rönesans Gayrimenkul Yapı halka arz kişi başına kaç lot düşer?

RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Rönesans Gayrimenkul 17, 18 ve 19 Nisan'da talep toplayacak ve 135 lira fiyatla satılacak. Halka arz edilen hisse senetlerinin yüzde 80'i yurt içindeki bireysel yatırımcılara tahsis edilirken, geriye kalan yüzde 20'si yurt içindeki kurumsal yatırımcılara ayrıldı. Buna göre katılımlara göre dağılım aşağıdaki gibi olacaktır.

2 milyon kişi: 14 Lot Bin 890 Lira

2 milyon 500 bin kişi: 11 Lot Bin 485 Lira

3 milyon kişi: 9 Lot Bin 215 Lira

3 milyon 500 bin kişi: 8 Lot Bin 80 Lira

4 milyon kişi: 7 Lot 945 Lira

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Sermaye Piyasası Kurulu Halka Arz Gündem Emlak Finans Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title