Haberler

Rahmi Metin kimdir? AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Rahmi Metin kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Rahmi Metin kimdir? AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Rahmi Metin kaç yaşında, nereli? AK Parti'nin Rize Belediye Başkan adayı olan Rahmi Metin hakkında bilgi arayışı devam ediyor. Metin'in kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu merak konusu. Rahmi Metin'in detaylı biyografisi ve siyasi kariyeri hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okuyun.

Ak Parti 31 Mart seçimleri öncesinde seçim kongresi gerçekleştirmiş ve adaylarını açıklamıştı. Rize Belediye Başkan adayı ise Rahmi Metin oldu. Vatandaşlar, Rahmi Metin'in kim olduğunu merak ediyor. Peki, Rahmi Metin kimdir? AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Rahmi Metin kaç yaşında, nereli?

RAHMİ METİN KİMDİR?

  • Rahmi Metin, 26 Kasım 1969'da Rize'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Rize'de tamamlayan Metin, Atatürk Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra Erciyes Üniversitesinde siyaset felsefesi alanında yüksek lisans yaptı.
  • Felsefe grubu öğretmenliği yapan Metin, 2004 mahalli idareler seçiminde AK Parti'den İl Genel Meclis Üyesi seçildi ve İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini yürüttü.
  • Çaykur Rize spor Kulübünde görev alarak spor alanında çalışmalar yürüten Metin, aynı zamanda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucu üyesi ve Denetleme Kurulu'nda üye olarak görev yapmaktadır.
  • 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Rize Belediye Başkan adayı oldu.
  • Metin, evli ve 4 çocuk babasıdır.
  • Rahmi Metin, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden AK Parti'nin Rize Belediye Başkan Adayı oldu.

Rahmi Metin kimdir? AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Rahmi Metin kaç yaşında, nereli?Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin

Rahmi Metin kimdir? AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Rahmi Metin kaç yaşında, nereli?Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Rahmi Metin AK Parti Rize Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title